ÖZLEM SAĞLAM

Real Estate Consultant @CB LINE
Portfolio Transaction Speed
9.4

SATARSA (ÖZLEM) SAĞLAM SATAR

1976 AFYONKARAHİSAR doğumluyum.

İlk ve Orta Öğrenimi Afyonkarahisar'da tamamladıktan sonra, İstanbul'da yaşamaya başladım. Lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladım.

Koç Allianz Ege Bölge Müdürlüğü'nde Uzman Finansal Danışman olarak çalıştıktan sonra ING Bankası'nda Yönetmen olarak transfer oldum.

Kurumsal şirketlerde aldığım eğitimler ve değerli kişilerden aldığım bilgi ve birikimleri kendi iş yaşantımda değerlendirebilmek için gayrimenkul pazarlamada 1 numara olan Coldwell Banker ailesine katılarak kariyerime Gayrimenkul sektöründe devam etme kararı aldım.

2021 Senesinde başladığım Coldwell Banker yolculuğum , CB YÖN Ofis bünyesi altında devam etmektedir.

Türkiye geneli güvenilir ve profesyonel danışmanlık hizmeti almak için ;

ÖZLEM SAĞLAM

Club Membership

AREAS OF EXPERTISE

TİCARİ+KONUT

EXPERTISE REGIONS

  • Alaybey Atakent Aksoy Bahçelievler Bahariye

CUSTOMER COMMENTS

  • Jale Akbulut - 12.16.2022

    Sevgili Özlem güler yüzün, içten ve samimi ilgin için sonsuz teşekkürler. İyi ki tanıdım Seni 🙏 sayende tam hayal ettiğim gibi yazlık evimize kavuştuk. İlk fırsatta terasta barbekü partisine bekliyoruz 😍 başarıların daim olsun 🙏💐 sevgilerimle 💙💙

  • Ahmet Tahtalı - 8.27.2022

    Yaklaşık 1 yıl önce bir Dostumun tavsiyesi ile tanımış olduğum Özlem Sağlam hanımefendi projemizin satışı konusunda olağanüstü çabası, Dürüst ve meslek etiğine uygun davranışları ile şirketimizin ve şahsımın 1 Numaralı Gayrimenkul danışmanı olarak; ilgi alakasından ve Tecrübelerinden faydalanmış olduk. Collwell Banker ailesine güvenilir Gayrimenkul danışmanlarını bünyesinde sürekli barındırabildiği için ,Özlem Sağlam hanımefendiye değerli katkıları için teşekkür ederim..

  • Orhan Yalman Okan - 8.11.2022

    Merhabalar, Özlem Hanım gibi işiyle dertlenen, işiyle mutlu olan ve müşterisine güven veren bir danışmana sahip olduğunuz için sizi tebrik ederim.

  • selma yurdakul - 6.4.2022

    özlem hanım,tanıdığım en yetenekli, en iyi ,güleryüzlü , başarılı danışman.Kiralanacak ve satılacak emlağınız varsa hiç düşünmeden verebilirsiniz.Çok teşekkürler Özlem hanım ,tallı dilinize ,işine saygınıza iyili sizi tanıdık.

3,300,000 ₺
For Sale
2,350,000 ₺
For Sale
4,850,000 ₺
For Sale