KEREM YANIK

Real Estate Consultant @CB EVA

Merhaba Ben Kerem YANIK;

1973 Ankara doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi mezunuyum. 2004 yılında yapmış olduğum evlilik sonucu bugün 20 yaşında üniversitede okuyan bir kızım var. İstanbulun kaotik yaşamından sonra pandemi zamanı sapancadaki evimize taşınarak hayatımızı burada devam etme kararı aldık.

24 Yıldır devam eden iş hayatımda Elektronik haberleşme sistemleri satış ve teknik tarafında şirket sahibi olarak çalıştım. Türkiyedeki büyük orta ve küçük işletmelerin tüm haberleşme ve data altyapılarının aynı zamanda da güvenlik sistemlerinin satışı, satış sonrası destek ve talep halinde danışmanlığı konusunda çalışmalarda bulunmaktayım.

Üniversite yaşamım esnasında birçok sosyal projede yer almanın yanısıra 3 yıldız CMAS balık adam ve eğitmen balıkadam olarak scuba çalışmalarında çokca bulundum. Amatör olarak yelkenli tekneler ile kaptanlık eğitimleri ve seyri seferlerde bulundum. Yine üniversite zamanında turizm alanında rehber balık adam olarak güney bölgelerinde çalıştım.

Yoğun ve aşırı stresli geçen büyükşehir hayatı ve iş hayatımın sonunda sapancaya yerleştikten sonra 1 sene kadar iş hayatımı sakin ve uzaktan çalışma şeklinde sürdürdüm. İş hayatımın hareketliliğine olan alışkanlık beni yeniden heyecanlandıracak ve keyif almamı sağlayacak bir iş kolu olan gayrimenkul sektörüne yönlendirdi.

Gayrimenkul sektörü hakkında araştırmalar yaparken (yazılı görsel yayınlar ve piyasadaki eş dost sohbetleri) bu sektörün geçmiş deneyimlerim ile bana uygun olduğu konusunda ikna oldum.

Çalışma stratejimi belirlerken pekçok marka üzerine araştırma yaptım ve özellikle başkanımız Gökhan TAŞ Bey'in videolarını izledikten sonra hedeflerime ancak Coldwell Banker markasıyla ulaşabileceğime karar verdim.

Öncelikle bölgemde sonrasında Ülke genelinde bir marka haline gelebilmek adına, hem sahip olduğu marka gücü hem de gayrimenkul profesyonellerine sağladığı etkileşimli çalışma ortamından dolayı Coldwell Banker çatısı altındayım. Sakarya ve çevresinde siz değerli gayrimenkul yatırımcılarına hizmet etmek için buradayım.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • 29 NİSAN - 03 MAYIS 2024 BLUE START ONLINE EĞİTİM ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İZMİR-İSTANBUL-ANKARA HARİÇ)