ŞEBNEM DAĞLAR

Real Estate Consultant @CB UNIQUE

Harita Mühendisliği eğitimi sonrası İnsan Kaynakları eğitimi alarak çalışma hayatıma başladım. Doğuş İnşaat, Makyol İnşaat gibi inşaat sektörünün önemli firmalarında yirmi yıl İnsan Kaynakları yöneticiliği yaptıktan sonra tecrübelerimi başka bir alanda değerlendirmeye karar verdim. Aldığım eğitimin ve çalışma hayatımın, inşaat sektöründe yoğunlaşması nedeniyle ve özel ilgi alanım gayrimenkul olduğu için emlak sektörüne girdim. 2019 yılında başladığım bu sektörde tercihim Coldwell Banker markası oldu. 2021 itibari ile Coldwell Banker Unique ofisinde bulunmaktayım.

Lüks Konut yoğun olmak üzere başta Anadolu Yakasında çalışmaktayım. Uzmanlık bölgem Bağdat Caddesi olmasına rağmen, güçlü network ağım nedeniyle Çanakkale, Ankara, İzmir, Bodrum, Antalya, Balıkesir gibi ülke içinde bir çok yerde satışlarım oldu.

Kurumsal hayattan edindiğim profesyonelliği ve tecrübelerimi aktardığım bu sektörde birikimlerini değerlendirmek isteyen değerli yatırımcılarımıza ve gayrimenkul ihtiyacı içerisinde olan değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına buradayım. 

Hayalinizdeki evinizi, yuvanızı, yazlığınızı, ofisinizi gelin birlikte bulalım. Yıllardır yaptığınız birikimlerle edindiğiniz gayrimenkullerinizi en hızlı ve doğru fiyattan birlikte satalım, kiralayalım.

Gayrimenkul sektörünün her alanında profesyonel desteğe ihtiyaç duyarsanız beni her zaman arayabilirsiniz.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • Teknoloji ve Pazarlama Eğitimi

CUSTOMER COMMENTS

  • Özhan Avanoğlu - 10.12.2021

    Bir çok farklı emlakçı ile çalışıp satmayı başaramadığımız dükkanımızı her türlü sorunu hallederek, bizim için en avantajlı şekilde satmayı başardığınız için teşekkür ediyoruz Şebnem Hanım.

  • Sinem Emek - 10.12.2021

    Şebnem Hanım sayesinde uzun süre müşteri bulamadığımız evimizi satarak, yepyeni bir ev sahibi olduk. Süreç boyunca her türlü sorunu halleden, güler yüzünü hiç eksik etmeyen Şebnem Hanım' a çok teşekkür ederiz.