RABIA ALEV BORA

Real Estate Consultant @CB PH

DOĞRU OFİSLE ÇALIŞIRSANIZ MÜLKÜNÜZ GERÇEK DEĞERİ İLE EN HIZLI ŞEKİLDE MARKETİNG YAPILIR.DOĞRU, DÜRÜST VE GÜVENİLİR OFİS PH....

SERMAYE PİYASASI KURULU SERTİFİKALI GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANI

1966'da Ilıca/Erzurum Şeker Fabrikasında babanın memuriyeti nedeniyle doğmuşum.Kütük İstanbul.Annem Uşaklıdır.(3) Kızkardeşiz.İkizkardeşim Odtü Gıda mühendisi olarak İl Sağlıkta görev yapmaktadır.Ablam Y.Mimar.

**(3) Üniversite Mezunuyum.

**İlk olarak AÜ D.T.C.F Coğrafya böümünden Jeomorfolog olarak mezun oldum.

**1988 yılında Şekerbank T.A.Ş Küçükesat Şubesinde göreve başladım.

**Bankacılığa ilgim nedeniyle AÖF İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi İktisat Bölümünü Banka eğitimleri ile bir bitirdim.

**23 yaşında şeflik ve 27 yaşında Müdürlük sınavını derece ile bitirdim.

**İzmir/Konak , Ank/Balgat ,Ank/Ostim,Ank/Küçükesat Şubeleri ile Genel Müdürlük Hukuk Baş Müşavirliği, Krediler Müdürlüğü ve Muhasebe Müdürlüğünde Müdür Muavini, operasyon yönetmeni ve PAZARLAMA YÖNETMENİ olarak 14 yıl bilfill hizmet verdim.

**2003 Yılında Zorlu Holding bünyesinde Vestel Dış Ticaret AŞ de Muhasebe, ihracat departmanında ve ithalat departmanında sorumlu olarak çalıştım.

**2008 Yılında sektör değiştirerek TOKİ ve EMLAK BANK bünyesinde;

** Albayrak Mavişehir sitesinde ( 630 konut 100 adet Adalet Bakanlığı Hakim ve savcı Lojmanı) kurucu olarak Müdür Muavini,

**Mavişehir Emlakbank Konutlarında( Bozoğlu İnş)( 630 konut) kurucu olarak Muhasebe Müdürü,

**Folkart Towers Site Yönetiminde (yaklaşık 650 konut ve dükkanlar, Carrera spor kompleksi vs) kurucu Muhasebe Müdürü olarak yer aldım.

Yaptığım her işi bilgi ışığında ve eksiksiz yapmayı sevdiğim için AÖF Emlak ve Emlak Yönetimi ne kayıt olarak mezun oldum.( Bu bölümün ilk mezunlarındanım)

2016 yılında Coldwell Banker Savada gayimenkul işine giriş yapsam da annemin sağlık nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.

2023 Eylül ayında Değerli Brokerlarım Seher Aydoğan ve Semih Aydoğan'ın destekleri ve bilgileri ile ofislerinde tekrar bu sektöre giriş yaptım.

SERMAYE PİYASASI GAYRİMENKUL DEĞERLEME UZMANLIĞI SINAVINI BAŞARI İLE GEÇEREK BU ÜNVANI DA ALDIM.

COLDWELL BANKER ÜNİVERSİTY DEN ALDIĞIM EĞİTİMLER;

** 20 EYLÜL 2016 MİLYONERDEN MİLYONERE GAYRİMENKUL SATIŞ EĞİTİMİ

**21-22 EYLÜL2016 MİLYONERDEN MİLYONERE GAYRİMENKUL SATIŞ EĞİTİMİ

**26-30 EYLÜL 2016 FAST START

**17-19 EKİM 2016 BLUE SPRİT

**20-22 EKİM 2016 BLUE TECH

**25 ARALIK 2023 TARİHİNDE ' TİCARİ EĞİTİM KURSU '

**G.MENKULDE 2024 VİZYONUNDA DİJİTAL PAZARLAMA STRATEJİLERİ İLE PORTFÖY ÜRETİMİ VE PAZARLAMA EĞİTİM SEMİNERİ 29/12/2023

**PHOTOPLAY FOTOĞRAFÇILIK EMLAK FOTOĞRAFÇILIĞI KURSU TARİH: 04/01/2024

İNSANLARLA İLETİŞİMİ, DOKUNMAYI VE AYRICA ÇALIŞMAYI SEVDİĞİM İÇİN BU MESLEĞİ SEÇTİM.

AREAS OF EXPERTISE

TİCARİ,ARSA,KONUT,LÜKS KONUT,

CUSTOMER COMMENTS

  • Nazım Kaya - 2.8.2024

    Kendi ellerimle inşa edip işlettiğim butik otelimi en iyi kendim pazarlayacağıma inandığım için arayan onlarca emlak danışmanını reddetmiştim ta ki yaklaşımı, samimiyeti, güzel kalbiyle Alev hanım bizimle iletişim kurana kadar.Sadece iletişim kurmakla kalmayıp hemen Duygu hanımla ziyaretimize geldi.Biz söylemeden otelimizdeki emeği,kaliteyi kendi dile getirdi ve portföyündeki en iyi yatırımcılara bizim hakkımızı bizden daha iyi koruyarak sundu.Durgun bir dönemde emlağımızı bizden daha cok sahiplendi satışını gerceklestirmek için.Ama en önemlisi güzel kalbinden bizim için her zaman en güzel en hayırlı dilekleri geçirdi. Onun pozitif enerjisi otelimizin hakettiği en güzel en dogru fiyatla satılmasını sağlayacak eminiz.25 senedir ticaretle pazarlamayla uğrasan bir aile olarak bizim ihtiyacımız olan servisi Alev ve Duygu hanımda gördük. Gerisi kısmet.Dostlugumuz baki.

  • Alara Celik - 2.4.2024

    Alev hanım guleryuzu, hanimefendiligi ile kalbimizde yer etti.Bilgisi, liyakat ve yardımseverlik yol gösterisi ile ailemizin emlak danışmanı oldi

  • yasemin aksu - 1.22.2024

    merhabalar Gayrimenkul danışmanı olarak tesadüfen Alev hanımla tanıştık Kendisi son derece naif sıcakkanlı ve samimi bir insan. Şirket olarak bu kadar kaliteli işinin ehli danışmanlarla çalıştığınız sizi kutluyorum. Alev hanımla sizin aracılığınızla tanıştığım için ayrıca teşekkür ederim.