AMINE TUBANUR ÇETIN

Real Estate Consultant @CB SAFRAN
Portfolio Transaction Speed
9.2

Amine Tubanur Çetin – Coldwell Banker Safran Gayrimenkul / Broker Asistanı

"İnsanın kendini fethetmesi zaferlerin en büyüğüdür." diye ifade eder Platon.

Bu felsefeden yola çıkarak başlayan öğrenme serüveniyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde alanında uzman birçok öğretim görevlisinden Sosyoloji alanında ders alıp Onur Belgesiyle mezun olmaya hak kazandım.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Aile Danışmanlığı Eğitimi alıp alanında uzman birçok Klinik Psikolog, Psikoloji ve Sosyoloji mezunu öğrencilerle tanıştım.

Aynı zamanda 4 sene boyunca başarı ortalamamın yüksek olmasının verdiği avantajla birlikte “Sosyal Hizmetler” kurumunda gönüllü stajyerlik yapma fırsatını elde ettim.

Bu alanda raporlama, saha çalışması, kurum içi çalışma disiplinini çok yakın bir gözle incelemelere çıkarak deneyimlemiş oldum.

2019 yılının Nisan ayında Coldwell Banker Safran ile gayrimenkul sektörüyle tanıştım. Master hayallerimi gerçekleştirmek yolundaki basamaklarımı böylelikle hem iş tecrübesi kazanarak hem de iletişim ve pazarlama tekniklerini öğrenerek gerçekleştirmiş oldum.

Polonya’nın başkenti olan Varşova’da Klinik Psikoloji alanından Master mezunu olup Academia Ekonomiczno-Humanistyczna w Warszawie üniversitesinde asistanlık yaptım.

Almış olduğum eğitimler ve kazandığım deneyimlerden sonra 2023 senesinde tekrar ülkeme dönerek Coldwell Banker Safran’da Gayrimenkul Danışmanı olarak kariyerime devam ediyorum.

AREAS OF EXPERTISE

Konut | Lüks Konut