AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İzmir 20-24 Şubat 2023

CUSTOMER COMMENTS

  • pınar cilaker - 2.13.2024

    GÖKHAN BEY :) Öncelikle çok memnun kaldığını dile getirmek isterim güler yüzü olsun samimiyeti aynı şekilde çok alışık değiliz kiraya çıkma konusunda doğruyu söylemek gerekirse cok endişeliydim ama artık gözüm kapalı güvenebilirim iyi ki gökhan beyi tercih etmişiz 😇

  • Özgün Karaca - 2.1.2024

    Gökhan beyin özverili ve disiplinli çalışması sayesinde evimizin satışını çok kısa bir sürede üstelik hiç sorun yaşamadan gerçekleştirdik. Devamında ise bize uygun güzel tavsiyeleri sayesinde yeni yatırımlar yapma fırsatı bulduk. Kendisi her zaman güler yüzlü, çözüm odaklı ve ilgilidir. Çevremizdeki insanlara Gökhan beyle çalışmasını gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.

  • Gökhan Tura - 1.2.2024

    Dükkanımızın satış işlemleri için Gökhan Bey’le iletişime geçtik . Sürecin en başindan sonuna kadar profesyonelliğiyle bizi çok iyi yönlendirdi . Kafamızda hiç soru işareti bırakmadı . Kendi aramızda “altı aya satamayız “ dediğimiz mülkümüzü bir ayda sattık. Gökhan Bey olmasa hala sahibindende ilanımız duruyordu . Bundan sonraki bütün “al -sat” larım için de sık sık görüşeceğiz . Emlakçı değil gerçek bir “Danışman” Teşekkür ederiz .

  • Volkan Tura - 12.29.2023

    Dükkanımızı satmaya karar verdik ve Gökhan beyle görüştük. İlk andan satılana kadar elinden gelenin fazlasını yaparak çalıştı. Her aklımıza takılanı rahatça sorabildik. İstediğimiz zaman kendisine kolayca ulaştık. Dürüstlüğü ve şeffaflığıyla her zaman çok güven verdi. Süreçteki her gelişmeyi detaylı olarak bizimle paylaştı. Çalışkanlığı, dürüstlüğü ve profesyonelliğinden çok memnun kaldık. Bundan sonraki satış ve alım işlerimizde de kendisiyle çalışacağız. Kendisine burdan da çok teşekkür ederim. Gözünüz kapalı olarak kendisiyle çalışabilirsiniz.

  • Soner Ozmet - 12.29.2023

    Tum surecle ilgili gayet profesyonel bir sekilde calisti. Surec yonetimi cok basarili. Desteklerinden dolayi cok tesekkurler.

  • Yiğit Kurt - 9.1.2023

    İlk kez coldwell banker ile çalıştık ilk başlarda sözleşmelerden dolayı firmaya karşı güven problemi yaşasak da Gökhan bey bize firmanin işleyişini anlatıp şahsi güven sağladı sonraki süreçlerde İşini prosedürlere uygun yapan güvenilir ve işini bilen bir danışman olduğunu göstermiş oldu. Alışverişlerimizin devamını temenni eder kariyerinde başarılarının devamını dilerim.

  • Ahmet demir - 6.9.2023

    Gayrimenkul konusunda güvenilirliği ve pozitifliği işini severek yapan Gökhan beye teşekkür ederim işinde başarılarının daim olmasını temenni ederim

  • Asiye YALÇIN - 4.20.2023

    Tanıştığımızdan andan itibaren samimi, güvenilir işini büyük bir titizlik ile yapan herşeyin şeffaf ilerlediği ev alımımızı büyük bir prosfesyonellik ile yaptığımız alım süreci sonrasında da hizmet vermeye devam den ailemizden biri haline gelmiştir. Kendisi ile tanışmaktan ve çalışmaktan memnun kaldık rahatlıkla çevremize kendisi tavsiye ediyoruz. Aradığımız her anda samimiyet ile ulaşabiliyoruz.

  • Çetin AKBABA - 4.10.2023

    Mülkümüzün satışı için arayış içerisindeyken Gökhan Bey ile tanıştık. Süreci en iyi şekilde yöneterek verilen tekliflerden satış ve devamında tüm adımlarda bilgilendirerek ilerleme yapılması memnuniyetimizi arttırdı. Satış sonrasında paramızın değerlendirilmesi konusunda da yeni ev alım sürecimiz devam ediyor. Bilgi ve deneyimin bir arada olması şüphesiz alım satım konusunda güvenilirliği arttırıyor.Güvenli ve kaliteli hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum.