FAHRETTIN AKSOY

Real Estate Consultant @CB DELUXE

Çalışmak Başarıya Açılan Büyülü Kapı !

Ben Fahrettin Aksoy, 1993 yılında İstanbul’da doğdum. Sizlere bu yazıyı yazmamın nedeni,
 10 yıldır edindiğim fotoğrafçılık ve e-ticaret deneyimlerimi emlak sektörü ile birleştirerek sizlere daha karlı yatırımlarda öncülük etmek isterim.

Fotoğrafçılık kariyerimde, objektifimin ardında geçen bu uzun sürede, estetik anlayışımı geliştirdim ve çeşitli projelerde yer alarak öne çıkan görsel hikayeler oluşturdum. Sanatın ve teknolojinin kusursuz bir birleşimiyle geçirdiğim bu yıllar, beni yaratıcı bir düşünce yapısına ve detaylara olan duyarlılığa sahip bir profesyonel haline getirdi.

E-ticaret alanındaki deneyimimde, dijital dünyada marka oluşturma ve online satış stratejileri konusunda birçok başarıya imza attım. Dijital pazarlama kampanyalarını yöneterek müşteri kitlesini genişlettim ve online platformlarda gelir artışlarına öncülük ettim. Bu süreçte, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak ve iş süreçlerini optimize etmek için çeşitli projelerde liderlik yaptım.

Şimdi, emlak sektörüne yönelik yeni bir adım atmış bulunuyorum. Bu kararım, müşterilere daha somut bir şekilde değer katma arzumu ve farklı sektörlerdeki birikimimi birleştirme isteğimi yansıtıyor. Emlak sektörü, benim için sadece evleri satma veya kiraya verme işi değil, aynı zamanda insanların hayatlarına dokunma ve onlara daha iyi bir gelecek sağlama fırsatıdır.

Yatırımlarınızın benim için özel olmasının nedeni, sadece sektör amaçlı değil, aynı zamanda problem çözme becerilerim ve hedef odaklı yaklaşımım ile yatırımlarınıza değer katma konusundaki kararlılığım ile katkı sağlamayı amaçlıyorum. Sizlerle çalışmak, benim için bir ayrıcalık olacak. Enerjim, bilgi birikimim ve özverimle sizlerle beraber yatırımlarınızı daha da ileri taşımak için katkıda bulunmayı arzuluyorum.

20,500,000 ₺
For Sale
2,500,000 ₺
For Sale
16,250,000 ₺
For Sale