İPEK ASLITÜRK

Real Estate Consultant @CB MUSELAND
Portfolio Transaction Speed
9.2

1986 Bursa doğumluyum.2006 yılında Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nü kazanarak Kıbrıs'ta eğitim gördükten sonra, yatay geçiş yaparak Anadolu Üniversitesi'nde eğitimi tamamladım ve 2010 yılında mezun oldum.

Mezuniyetimin ardından 2010 yılında Ted Bursa Kolji'nde sınıf öğretmeni olarak çalışmaya başladım.8 yıllık öğretmenlik kariyerimin ardından Limon reklam ajansında müşteri temsilciliği ve satış pazarlama iş sektörlerinde de tecrübye edinerek, kendimi insan ilişkilerinin yoğun olduğu satış alanına daha yakın hissettim ve gayrimenkul sektörüne ilk adımımı attım.Araştırmalarım sonucunda İzmir'de bilgi, donanım ve tecrübelerini, üstün teknolojik altyapısı ve sanat zevki ile birleştiren; müşterisinden aldığı ilhamı kendi vizyonları ile birleştirerek sektörde en güvenilir, en başarılı, en prestijli ve en sıradışı şirket olmayı kurumsal kimlik olarak hedefleyen ve global hizmet veren, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Coldwell Banker Museland ailesine katıldım. Coldwell Banker'ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına bir çok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Beni tanıdığınız andan itibaren talep ve beklentilerinizi en uygun koşullarda, en hızlı şekilde karşılamayı amaçlayarak; sağladığım hizmetler ile sizler için unutulmaz olup, gayrimenkul danışmanı denildiğinde aklınıza ilk gelen kişi olmak, hayallerinize ve hedeflerinize giden yolda sizin için en uygun gayrimenkul çözümlerini bulan danışmanınız olmak isterim.

Sevgi ve saygılarımla...

AREAS OF EXPERTISE

Gayrimenkul Danışmanı

EXPERTISE REGIONS

  • Balatçık Ataşehir Atatürk Uğur Mumcu Yeni Mahalle

EVENTS I ATTENDED

  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

CUSTOMER COMMENTS

  • Ömer Faruk Arslan - 3.26.2024

    İpek hanım gerçekten işini iyi bilen ev ihtiyacımızı bir gün içinde çözüp temizliğine kadar yaptırıp teslim etti ilgili alakalı Güler yüzlü bu süreçte bize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

  • İbrahim aydın - 2.27.2024

    İpek hanım gerçekten işini iyi bilen ve çok profesyonel. Acil ev ihtiyacımızı anında çözümleyen ve ivedi şekilde işlerimizi çözümlemesi bizi çok mutlu etmiş olup. Kendisine çok teşekkür ederiz

  • Banu Çelik - 2.23.2024

    Çok özenli ve ilgili çalışması için kendisine çok teşekkür ederiz. Evimizi 1 günde kiraladık sayesinde.