Portfolio Transaction Speed
9.8

1986 İzmir doğumluyum.

2009 Yılından bu yana çeşitli İnşaat Firmalarında proje satış ekibinde yer aldım ve yüzlerce konut satışına aracılık ettim.

Emlak yönetimi bölümünden mezun olup, çeşitli eğitim ve sertifikalar alarak sektörel bilgi ve deneyim sahibi oldum.

Profesyonel çalışmalar yapabilmek ve kendimi daha iyi ifade edebilmek için 2015 Yılında GAYRİMENKULDE DÜNYANIN 1 NUMARASI COLDWELL BANKER ailesine katıldım. Amacım; müşterilerimle dürüstlük ve güvene dayalı ilişkiler kurarak, mutlulukla sonuçlanan işler başarmaktır.

CUSTOMER COMMENTS

  • Jale Ceyhan - 4.24.2024

    İlginiz ve hizmetinizden çok memnun kaldık.

  • Merve Yıldız - 4.14.2024

    Oya Hanım, gerçek anlamda kiracı ile ev sahibi arasında köprü görevi gördü,her iki tarafın da menfaatlerini koruyarak sorularimizi asla yanıtsız bırakmadı.Samimi tavırları sayesinde onu tutacagimiz ev konusnda çok sık rahatsız ettim ve bundan dolayı asla şikayet etmedi.İlgisine alakasina çok teşekkür ederim

  • Uğur Çamdereli - 7.21.2023

    Dairemizin kiraya verilme sürecinde güler yüzlü ve profesyonelce yaklaşımıyla sürecin tamamlanmasına katkılarından dolayı Oya Hanım'a teşekkür ederiz.

  • Neşe YALDUZ - 5.27.2023

    Oya Hanım; Yaptığı pazarlama faaliyetleriyle satış sürecini hızlı ve eksiksiz tamamladı. Kendisine teşekkür ediyorum.

  • Ayhan Karaca - 3.23.2023

    Oya hanım ile üç taşınmazımizin satışını gerçekleştirdik.İlk baştan itibaren yaklaşımı ilgisi konuya hakim olması bizim çıkarlarımızi gozetmesi hem profesyonel ce hemde samimi bir şekilde satış sonuna kadar devam etti tapu devir aşamasındaki ozverisi operasyonun sorunsuz ve çok güvenli bir şekilde sonuclanmasindaki çabası bizi her daim kendimizi güvende hissetmemizi sağladı.Artik emlak danışmanımız oya hanimdir. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • mustafa kılınçlı - 3.23.2023

    İlk gunden tapudaki son ana kadar yanımızda olup işlemleri hızlı ve güvenli yapmamıza verdigi katkılardan dolayı oya hanıma minettarız çok teşekürler.

  • Caglar Akturk - 2.11.2023

    Oya Hanim , ilgili, profesyonel ve alaninda gercekten uzman bir danismandir. Bizim ev alim surecimizde kendisi her konuda cok yardimci oldu. Surec tamamlandiktan sonra bile her zaman yanimizda olmaya devam ediyor. Kendisine cok tesekkur ederiz.

  • nuran ünsal - 2.8.2023

    Oya Hanım; 1 yıldır satışını gerçekleştiremediğim gayrimenkulümü 1 ay gibi kısa bir sürede sattı. Kendisine teşekkür ediyorum.

  • Ayşegül kurt - 1.31.2023

    Samimi ve içten yaklaşımı güler yüzlü olması sayesinde evimize karar vermemizde büyük payı olan emlak danısmanımız OYa hanıma teşekkür ederiz.

  • Levent Çelik - 1.24.2023

    Oya hanım çok teşekkürler işinizi büyük bir ciddiyetle yapıyorsunuz sayenizde kiralık ev arıyorduk ve bu konuda yardımlarız sayesinde bulduk tesekkürlerler tekrar

  • Çağrı Genç - 9.22.2022

    Oya Hanım, konusuna hakim, tüm paydaşların beklentilerini anlayarak doğru iletişimi sağlayan yaklaşımıyla yaptığım satın alımda süreci kolaylaştırdı. Net ve dürüst iletişimi ile güven duygusu oluşturdu. Kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

  • Hatice Yalduz - 9.16.2022

    Oya hanım Kemalpaşadaki yerimin 1 hafta içerisinde satışını gerçekleştirmiştir. Şeffaf ve etik kurallar doğrultusundaki çalışmalarından çok memnun kaldım her zaman kendisiyle çalışmak isterim.

  • Zerrin Toktaş - 7.5.2022

    Gayrimenkul danışmanı Oya Hanıma, güler yüzü ile satınalma sürecindeki güç veren , doğru yönlendiren desteği için teşekkür ederim.🙏

  • ismail ülkne - 4.12.2022

    Oya Hanım satın alma sürecimin sorunsuz geçmesi konusunda yardımcı oldu. Evrak işlemlerim de hiç beklemeden ve sorunsuz halloldu. İlgili bir danışman, kendisine teşekkürler.

  • Burcin koparan - 1.25.2022

    Oya hanım sayesinde çok karlı bir gayrimenkul satil aldık.cok kısa zamanda ciddi evimiz değer kazandı.emekleri ve yardımları için teşekkür ederiz.