Portfolio Transaction Speed
9.0

Merhabalar ben Ahmet Yıldız.

20.01.1993 tarihinde Ankara'da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ankara'da tamamlayarak Lisans eğitimim için Gazi Üniversitesi Ekonometri Bölümü'ne başladım ve daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne geçiş yaparak eğitimimi burada tamamladım. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunuyum. Küçük yaşlardan itibaren ticaretle iç içe oldum ve Turkcell'de Bayi Müdürü ve Saha Satış Uzmanı gibi pozisyonlarda görev yaptım. Daha sonrasında kendi şirketimi kurarak Teknoloji, Telekomünikasyon ve Aksesuar alanlarında hizmet verdim.

Sonrasında ise Coldwell Banker bünyesine katıldım ve Coldwell Banker’ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına birçok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Bugün; konut, lüks konut ve arsa uzmanlığımla ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle Coldwell Banker Neos Ofis bünyesindeki gayrimenkul danışmanlığı görevimi sürdürüyorum.

Saygılarımla.

AREAS OF EXPERTISE

Konut, Lüks Konut, Arsa.

EXPERTISE REGIONS

  • Çayyolu Batıkent Beştepe Eryaman Çukurambar

CUSTOMER COMMENTS

  • Ebru karabağ - 4.7.2024

    Ahmet bey deprem sonrası Ankaraya gelip hiçbiryer bilmeden sizinle karşılaşıp bize ev kiralama konusunda yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim,işinizi büyük bir özveri ile yapmanız takdire şayan başarılısınız zaten bende devamını dilerim 🙏🏼

  • Hakan Yılmazzobu - 4.6.2024

    Ahmet bey gayrimenkul alımımızda tam bir profesyonel olarak bize yardımcı oldu. Tapu işlemleri sırasında hiç beklemeden hızlı bir şekilde işimizi çözdü. Kendisine buradan tekrar çok teşekkür ederim. Bir daha gayrimenkul alacak olursak kendisinden hiç tereddüt etmeden yardım isteyeceğim. Sağolun.

  • Merve demir - 3.2.2023

    Ahmet bey aracılığıyla evimizi 20 gün gibi kısa bir sürede kiraya verdik. İlgisinden ve İşini titizlikle yapmasından dolayı teşekkür ediyorum.

  • Mehmet Ali Çetinkaya - 2.27.2023

    Ahmet Bey'e canı gönülden teşekkür ederim gerçekten işinin ehli çok yardımcı oldu bundan sonraki emlak işlerinde kendisiyle temasa geçeceğim çok teşekkür ediyorum

  • MURAT AKAYCAN - 2.26.2023

    Satış Danışmanı çok ilgil,saygılı ve işini profesyonelce yapıyor. Kendisi dairemi sattı. Çok ilgilendi sağolsun. Kendisinden çok memnun kaldım. Yolu açık olsun. Kariyeri yüksek olsun