MELTEM BABURŞAH

Real Estate Consultant @CB MAYOR

İnsan Tanımak Değerlidir.

Merhabalar,

11 Ağustos İstanbul doğumluyum. Maltepe Süreyyaplajı'nda büyüdüm. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunuyum.

Yaklaşık 15 yıl dünyaca ünlü kozmetik markalarında satış ve pazarlama departmanlarında çalıştıktan sonra, gayrimenkul sektörüne geçiş yaptım ve artık asıl mesleğimi bulduğumu düşünüyorum.

Yeni insanlarla tanışmak, kiminin mülk sahibi olmasına, kiminin mülkünü satıp hayallerini gerçekleştirebilmesine vesile olabilmek en büyük motivasyonum.

Benimle çalışan hem gayrimenkullerini pazarladığım, hem de gayrimenkul alımlarında beni tercih eden tüm müşterilerime; elimden gelen en iyi ve en güvenli hizmeti sunabilmek ve her danışanımın referansım olması için emek sarf etmekten ve sonuçlarını görmekten mutluluk duyuyorum.

Tüm gayrimenkul ihtiyaçlarınızda, danışmak ve fikir almak için dahi benimle iletişime geçebilirsiniz.

*İnsan Tanımak Değerlidir*

Saygılarımla,

Meltem BABÜRŞAH

Club Membership

AREAS OF EXPERTISE

Gayrimenkul Danışmanı

EXPERTISE REGIONS

  • Çavuşoğlu Karlıktepe Orhantepe Kordonboyu Petroliş

CUSTOMER COMMENTS

  • Batuhan ünver - 8.17.2022

    Gökhan Bey ve Meltem Hanım, hizmetleriniz ve yardımlarınız için size ve ekibinize teşekkür eder en kısa sürede ticari işbirliğimizin daha ileri seviyelere gelmesini temenni ederim.

  • Nazlı Özge - 6.30.2022

    Meltem hanım ile 2021 senesinde tanıştık ve kendisinin de bize olan yardımıyla çok güzel bir ev sahibi olduk. Kendisi çok güleryüzlü yardımsever ve işinde ilgili bir insandır. Kendisi hakkında söyleyebileceğim en güzel yorum da kendisi ile iletişimimiz sadece iş ile kalmadı sonrasında sürekli olarak iletişim halinde olduk. İş ahlakı olarak daha iyi bir emlakçı ile karşılaşmadım. Kendisine iş hayatında sonsuzzz başarılar diliyorum. 💗🌺😊

  • Beyhan Köse - 6.30.2022

    Sevgili Meltem hanım ve Gökhan bey Sizlere sonsuz teşekkür ederim miraslı bir satış ve zor bir süreçte verdiginiz emeğin karşılığı kelime haznemde ifade dahi edemiyorum sizin desteğiniz olmasaydı mümkün değil ben bu satışı çözemezdim duygusal anlamda da bana çok destek oldunuz zorlu bir süreci sizin çabalarınız ile tüm mirasçılarla beraber mutlu bir sona noktaladık çok yoruldunuz biliyorum miraslı satışlarda maalesef tüm mirascilarla ayrı ayrı muhatap olup hepimizin gönlünü fet ettiniz emeğimizin karşılığı maddi manevi anlamda ödenemez sizinle çalışmaktan çok memnun kaldık tüm ailem adına tekrar sonsuz teşekkür ediyorum ve tüm arkadaş ve dostlarıma sizi tavsiye ediyorum sevgi ve saygılarımla daima yüreği sizin gibi güzel insanlar çıksın yolunuza inşallah.

  • Ömer Bener - 6.30.2022

    Gökhan Bey ve Meltem Hanım, hizmetleriniz ve yardımlarınız için size ve ekibinize teşekkür eder en kısa sürede ticari işbirliğimizin daha ileri seviyelere gelmesini temenni ederim.

  • Elif komut - 6.20.2022

    Merhaba Meltem hanım tam bir profesyonel kendisiyle çalışmaktan çok memnun kaldık 3 tane dairemizi keyifle sattık tüm sorularımıza bıkmadan usanmadan aynı sakinlikte cevap bulduk ilgi alaka ve güleryüzünüz için çok çok teşekkür ederiz

  • Gulistan Dagdelen - 6.12.2022

    Meltem Hanim satici tarafinda surekli cikan puruzleri , muthis bir profesyonellikle yonetti. Surecte magdur olmamamiz icin elinden gelenin fazlasini yapti. Uzun bir surecti, ama surekli sakin kalmamizi saglayabildi:) Ev piyasalarinin calkantili bir doneminde sayesinde kardesimizi bir cati altina sokabildik. Her sey icin cok tesekkur ederiz.

3,950,000 ₺
For Sale
195,000 ₺
For Sale