1979 İzmir doğumluyum, ilk , orta ve lise eğitimimi İzmir’de yaptıktan sonra, Üniversite Eğitimimi Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünde tamamladım. 2000-2016 yılları arasında 16 yıl boyunca COCA-COLA İÇECEK A.Ş İzmir Fabrikasında İnsan Kaynakları ve İdari İşler Departmanın da görev aldım. 2016 yılında ekonomiye dayalı firma içi küçülme politikası nedeniyle işten ayrıldım. 2017 – 2020 yılları arasında MF Hukuk ve Danışmanlık firmasında İcra dosyaları sorumlusu olarak görev aldım.

Daha sonra Gayrimenkul sektörüne geçiş yaptım.

Ve artık Coldwell Banker Museland ailesinde Gayrimenkul Danışmanı olarak mesleğime devam ediyorum.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START EĞİTİMİ 15-19 Ağustos 2022 İSTANBUL - ANKARA - İZMİR
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

CUSTOMER COMMENTS

  • Emine Erkan - 1.25.2024

    Deniz Hanım,Sen olmasan biz ev sahibi olamazdık.Senin azmin,neşen,güler yüzün o kadar etkiliydi ki bizde çok güzel bir yer açtın kendine Sadece danışman olarak değil bir abla oldun Söylenecek çok şey var aslında ,nelerle uğraştık ,kimlerle sorun yaşadık ama senin tuttuğunu koparan bir bayan oluşun ve pes etmeyişin bize verdiğin destek sayesinde biz sahibiyiz artık.Herşey için tekrar tekrar teşekkür ederiz

  • Necla - Duygu ve Arya - 1.23.2024

    Deniz hanım merhaba, Zamansız bir vefat nedeniyle altüst olan hayatımızın en acı günlerinde kesişti sizinle yolumuz . Sevgili kızkardeşim ve kızının bu elim kayıp karşısında, hayatlarında yeni bir sayfa açmak ve yeni bir yuva kurmaları için ailece verdiğimiz mücadeleye ortak oldunuz acımızı paylaştınız . Kah güldük kah ağladık sizinle o beğendiğimiz evi bize ilk gösterdiğinizde atırlayacağınız üzere , sancılı bir şekilde tüm imkanlarımızı zorlayarak aldık o evi ve havalara uçtuk sizinle tapu dairesi önünde radan aylar geçti, borçlar ödendi ve o ev sevgi dolu bir yuvaya dönüştü - eve her girdiğimde size dua ediyorum Anlayışınız , sevginiz enerjiniz için teşekkür ederiz

  • Canan Evren - 12.3.2023

    Ben geçen sene Deniz hanım aracılığı ile Alaybey 1665 sokakdan dükkan aldım bu dükkanı alırken Deniz hanımın ilgisinden çok memnun kaldım beni tekrar tekrar aradı çok kibar davrandı ona çok teşekkür ederim.

  • KÜBRA ERENLER - 12.3.2023

    Deniz Hanım daha ilk telefon konuşmamızda vermiş olduğu pozitif enerji ile modumuzu oldukça yükseltti. Tanımadığımız biri ile yapacağımız alışverişin tüm stresini süreci çok sakin ve tecrübeli bir şekilde yöneterek ortadan kaldırdı. Bize vermiş olduğu güvene istinaden satın almış olduğumuz evin kiralanma sürecini de yine kendisi ile yürütmenin en doğru karar olduğunu kiralama işlemi sürecindeki yönetim tecrübesi ile de tekrar kanıtlamış oldu. İşini böylesine seven ve sahiplenen insanların olması gelecek adına umutla bakmamıza neden oluyor.

  • Oya Degirmenci - 11.16.2023

    Deniz hanım iyi günler, Evimin satışında göstermiş olduğunuz titizlik ve sıkı çalışmalarınız için çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.