ŞEYDA ÇORUHLU

Real Estate Consultant @CB ANGEL

Ticari ve Konut aracılığı uzamanlığım ile hayallerinizin gerçekleşeceği son noktadasınız.

Merhaba, ben Şeyda Çoruhlu. 1990 İstanbul doğumluyum. İstanbul’da öğrenimimi tamamladıktan sonra hukuk ofisinde çalışmaya başladım.

Hukuk alanında, 15 senelik iş tecrübemle hem yöneticilik hem de muhasebe alanında birçok faaliyette aktif görev aldım.

Üniversite ve Başbakanlığa bağlı vakıflarda taşınmazlarına ilişkin çalıştığım alanlar:

• intifa, intikal ve aile konutu, sözleşme, tahliye, kira alacağına ilişkin cebri icra – cebri satış yasal süreçler, ipotek, rehin, akitli /akitsiz işlemler, elbirliği mülkiyeti, izale- i şüyu, ifraz, pay temliki, tarihi eser süreçleri,

bu alanlardaki işlemleri ilk ve son aşamasına kadar tamamlayarak en kısa sürede yerine getirdim. Kira ve satış sözleşmelerini BK ve İİK’ya göre en güncel haliyle düzenlenmelerini yaptım.

Sosyal medya hesaplarımı aktif ve güncel bir şekilde kullanmaktayım.

Yeni insanlarla tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak hem yaratıcılığıma katkı sağlayan bir unsur hem de benim için çok keyifli bir deneyim. Aynı zamanda fotoğraf çekmeyi de seviyorum. Sıklıkla konum olarak İstanbul’da ve birçok yerde de keşfedilmemiş yerleri keşfetmek ve bu anları fotoğraflamak benim için eğlenceli bir aktivite.

Bir diğer tutkum da seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek, farklı kültürler tanımak ve yeni tatlar denemek, tüm bunlar beni çok mutlu ediyor. Benim için önemli olan, yaptığım her şeyde heyecan yakalamak ve bunu tutkuyla yapmak. Kendimi sürekli geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek ve yeni deneyimler yaşamak benim için hayatın anlamı.

Gayrimenkul sektöründe alacağımız kararlar her zaman en zor verilen kararlar olagelmiştir. Bugün; daire, bina, arsa, ticari ve tarihi eser vb. taşınmazlarınızın satışı ve kiralanması konularındaki uzmanlığımla hayallerinizin ve hedeflerinizin sorumluluğunu benimseyerek, üretmek, faydalı olmak, içten ve dürüst ilişkiler kurarak üretime geçmek ve fark yaratmak hedefim. Birlikte yol almak isterseniz, lüffen iletişime geçiniz.

Gayrimenkul Danışmanı

Şeyda ÇORUHLU

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)

CUSTOMER COMMENTS

  • Can Duman - 4.25.2024

    Merhaba, Uzun süredir araştırmalarım sonucunda yolumuz bir yerde Şeyda hanımla kesişti. Kendisiyle iletişime geçtiğimiz andan itibaren, kendisi çok saygılı, enerjik ve samimi yaklaşımıyla, satın alım sürecimizin baştan sona çok eksiksiz ve sorunsuz şekilde ilerlemesine yardımcı oldu. Sayesinde, tüm aşamalarda, herhangi bir zorluk yaşamadan işlerimiz tamamlanmış oldu. Kendisine çok teşekkür eder, yeni işbirliklerimiz de görüşme ümidiyle, iyi çalışmalar dilerim.

  • Hülya bakır - 4.25.2024

    Merhaba Şeyda hanım la yollarımız bir türlü kiraya veremediğim dairem sayesinde kesişti kendisine dairem teslim ettikten sonra güler yüzlü ilgisi alakası ve pozitif enerji si sayesinde çok kısa bir süre içinde kiraya verdi genelde kiralandıktan sonra ilgilenmezler ama Şeyda hanım efendi hala sorar kiracınızdan memnunmusunuz diye kendisine çok teşekkür ederim bundan sonra ki emlak konut işlerimizi güvenle kendisine teslim edicez sizlerede tavsiye ederim güvenle emlak konut larınızı teslim edebileceğiniz sayılı kişilerden biri Şeyda hanım dır

4,000,000 ₺
For Sale
3,300,000 ₺
For Sale
2,700,000 ₺
For Sale
8,750,000 ₺
For Sale