Yatırım ve Yaşam Alanlarınızı Yenilemeyi Ertelemeyin…

Merhaba

17 senelik Bireysel, Kobi, Kurumsal ve Ticari Bankacılık tecrübelerimi ;

Profesyonel iş hayatımda edindiğim Satış, Pazarlama, Ekonomi, Piyasa deneyimlerimi siz değerli müşterilerime sunabilmek adına Gayrimenkul sektörüne geçiş yaptım. 2020 yılından bu yana mesleğimi severek ve müşterilerime fark yaratan hizmetler sunarak devam etmekteyim.

Değerli bir ekibe sahip olan Coldwell Banker Ambiance ailesine katıldım. Hergün gelişen ve değişen sektör dinamiklerinin müşterilerime sağlayacağı faydaları analiz ederek çalışmalarım hızla devam etmektedir.

Müşterilerime perspektif açılardan güvenilir hizmet vermek ve %100 müşteri memnuniyeti benim için vazgeçilmez bir unsurdur.

Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi mezunuyum. Tenis ve basketbol dallarında eski bir sporcu olarak iş ve özel hayatımda her zaman pozitif, düzenli, net ve insanlara değer odaklı olmak yaşam felsefemdir.

Lisanslı Gayrimenkul Danışmanı olarak;

Ticari Mülkler ve Lüks Konutlarda kısa sürede, doğru fiyatlandırma ile alım, satım ve kiralama işlemlerinizde yanınızda olmak, yaşam alanlarınızdaki seçimlerinize destek olmak mesleğimdeki en önemli değer yargılarımdan birisidir.

Meslek hayatım boyunca beni başarıya ulaştıran en önemli etken Pozitif Düşünce Gücü ve Sonuç Odaklı çalışmalarım olmuştur.

Müşteri memnuniyeti ilkesiyle hızlı, güvenli ve fark yaratan gayrimenkul işlemleriniz için yanınızdayım.

Yatırım ve Yaşam Alanlarınızı Yenilemeyi Ertelemeyin…

Birlikte çalışabilmek dileğiyle.

Saygılarımla.

Hale ÖNER

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START 21-25 KASIM 2022 İSTANBUL İZMİR ANKARA

CUSTOMER COMMENTS

  • Recep MUSTAFA - 7.24.2023

    Evimizi alma sürecinde sergilemiş olduğu ilgi ve profesyonel tavrı için Hane Hanıma çok teşekkür ederiz. Tecrübesi sayesinde işlemlerimizi kısa süre içinde sorunsuz bir şekilde hal ettik.

  • Emre HASIRCIOGLU - 6.7.2023

    Hale Hanım ile kurumsal anlamda sektöre örnek olabilecek nitelikte çalışmalar yapıyoruz. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.

  • Fuat Hüseyin YAYALAR - 11.27.2022

    Hale hanıma gösterdiği ilgi alaka verdiği güven noktasında çok çok teşekkür ederim.Basarilı çalışmalarının devamını dilerim. Emlak işlerinizde tüm samimiyetimle tavsiye ederim...

  • Ayça Ünal - 11.26.2022

    Hale hanım ile Ronesans Sayfiye sitesindeki evimin rayiç kira bedelini görüşmek icin geçtiğimiz nisan ayında tanışmıştım. Kendisi ile yaptığımız görüşmelerde ilgisi ve detaylı yaklaşımı dolayisiyla evimi satmaya karar verdiğimde ilk is tekrar kendisini aradım. 1 hafta gibi kısa bir sürede her aşamasını sorunsuz bir şekilde geçirerek ilk getirdiği alıcı adayı ile satışı gerçekleştirmiş olduk. Her konuda cok detaycı olması, gerekli açıklamaları sabırla yapması sayesinde en ufak bir pürüz olmadan tapu devrini yaptık. Kendisine cok teşekkür ediyor yeni işbirliklerinde beraber çalışmayı diliyorum.

14,500,000 ₺
For Sale
18,000 ₺
For Rent