Buse ONAT hakkında.

Kayseri Doğumludur. İstanbul Serüveni 2017 Yılında Üniversite ile başlamıştır. İstanbul Maltepe Üniversitesi Sosyoloji (ing) bölümünde okurken gayrimenkul sektörü ile tanışmıştır. 2 Yıl yerel bir firmada gayrimenkul danışmanlığı yaptıktan sonra 2023 yılının başında kalitesine güvendiği, uluslararası çalışan, Dünya'nın açık ara lider gayrimenkul kuruluşu COLDWELL BANKER markası çatısı altında, başarısını vizyonunu çok kısa sürede ispatlamış olan Coldwell Banker Deluxe Maltepe/İstanbul ofisinde gayrimenkul danışmanlığına devam etmektedir.

Markanın ve ofisin misyon edinmiş olduğu "MÜŞTERİ MEMMNUNİYETİ" önceliğidir.

AREAS OF EXPERTISE

EXPERTISE REGIONS

  • Girne Küçükyalı Cevizli Fındıklı Zümrütevler

EVENTS I ATTENDED

  • 22-26 MAYIS 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)

CUSTOMER COMMENTS

  • Faruk Tokkuş - 2.29.2024

    Buse kızımdan geçen sene dairemi kiraya vermesini istedim ve doğru fiyattan düzgün müşterilere kiraya verdi. Bulduğu kiracılar 1 yıl sonra daireyi tahliye edeceklerini söyleyince yine buse kızımla iletişime geçtim ve daireyi yine 1 gün içerisinde kiraya verdi. İlgisi, alakası için kendine çok teşekkür ederim

  • İsmail Caner Düzgen - 2.29.2024

    Her şey profesyonel ve güvenilirdi.Buse Hanıma ilgisi ve nezaketi için teşekkür ederim

  • Gülnur bora - 2.1.2024

    Buse Hanım’ı acil bir ev arayışında olduğum zaman tanışmıştım, aynu gün içerisinde beğendiğim evi kiralamamda çok yardımcı olmuştu ve hemen organizasyonu sağlamıştı. Sonrasında iletişimde kalıp ev almama vesile oldu, tüm süreçle kendi sorumluluğunda olmayan kısımlar da dahil yönlendirdi ve bizzat takip etti ve akabinde de kiraya verme süreciyle de bağımsız bir şekilde tamamladı. Tüm desteği ve özverisi için buradan da tekrar çok teşekkür ederim.

  • Erhan Kalafatoğlu - 2.1.2024

    Merhabalar, 2023 yılı içerisinde Maltepe Zümrütevler deki dairemizin satışı için internet üzerinden ilan vermiştim , sonrasında ilanları takip ettikleri için olsa gerek Coldwell banker şirketinden Buse hanım tarafından aranarak ,dairemizin satışı ile bizim adımıza ilgilenebileceklerini ileterek ofislerine davet ettiler , Coldwell banker ofisine gittiğimizde , bizleri Buse Onat hanımefendi öyle bir karşıldaki o an bir aile ortamında gibi hisettik kendimizi . Konusunda o kadar çözüm odaklı ve profesyonel ki düşünmemize bile çok gerek kalmadan kendileri ile dairemizin satışı için ilgilenmeleri adına el sıkıştık. Dairemizin satılacağı dan hiç umudum yokken 2 ,5 hafta gibi bir sürede müşteri bularak satışın gerçekleşmesini sağladı Buse hanım. Başta kendisine ve Coldwell ailesine ne kadar teşekkür etsem azdır, ayrıca Buse hanım için konusunda profesyonel olduğunu ne kadar anlatsam yazsam azdır. Hızlı , güvenilir ve profesyonel destek için mutlaka tercih etmelisiniz.

  • Esra şenel - 2.1.2024

    Buse Hanım ilgi, alaka ve ayrıca emekleriniz için de çok teşekkür ederiz, herkese öneririz ❤️

  • Burhan Toptaş - 2.1.2024

    Buse hanım, çok güler yüzlü, oldukça ilgili ve başarılı bir emlak danışmanı. Kendisine kısa sürede bize uygun bir kiracı bulduğu için çok teşekkür ederim.

  • Melih akgün - 1.19.2024

    Sunulan hizmetten çok memnun kaldım her şey çok iyiydi çevreme kesinlikle öneririm

  • Aleyna Özdemir - 1.19.2024

    Benim istediğim şartlarda evime kiracıyı 10 günde buldu Buse Hanım 🙏🏻 İlgisi, alakası ve bilgisine sonsuz güveniyorum. Yatırım danışmanım olarak yolumuza devam ediyoruz. Sizi ve bütün ekibinizi tanıdığım için çok mutluyum.Tekrar çok teşekkürler. Sevgiler..

  • TUBA İŞLER - 1.16.2024

    Emeklerin için çok teşekkür ederim Busecim iyi ki seni tanıdım 🫶🏻 Süreci Harika Yönetmen, çözüm odaklı olman, güler güzün ve iyi danışmanlık bilginle çok daha güzel işler yapacağına eminim.. Annem yeni evinde huzura senin sayende adım attı.. Sevgiler ❤️

18,500,000 ₺
For Sale