Elinizdeki Koz Celal Boz

13 yaşından beri hizmet ve ticaret sektöründe bulunan; Kahve Deryası, Özsüt, Alsancak Unlu Mamülleri ve Amerikan Kültür Dil Okulları gibi kurumsallarda tecrübe kazanıp şu anda da Gayrimenkul Sektöründe öncü olan Coldwell Banker ile kariyer yolculuğuna emin adımlarla devam eden 25 yaşında azimli ve başarıya aç bir gencin profilindesiniz..

Elinizdeki Koz Celal Boz 💪

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

CUSTOMER COMMENTS

  • Firdevs Teke - 12.13.2023

    Evimi sahibinden satılık ilanına koyduğumda Celal bey aradı görüşme talebinde bulundu. Biz de kabul ettik. Görüşmemizden üç ay sonra evimizi satamayınca kendisini aradık ve satış sözleşmesini imzaladık. Tanışmamızdaki profesyonelliği saygılı ve kendine güveni etkileyiciydi. Satış aşamasındaki tüm çalışmaları son derece profesyoneleydi. İyi ki de onunla çalıştık.. Evimiz istediğimiz fiyata satıldı ..Sıcak saygılı tavırlarıyla da kendisini de çok sevdik aileden biri gibi oldu.. Çok teşekkür ederiz tüm emekleri için..

  • Mehmet Emir - 12.13.2023

    Celal bey ile sosyal mecra üzerinden tanıştık. Satmak istediğim mülk ile ilgili kendisinden yardımcı olmasını istedim. Profesyonel bir şekilde satılık mülk ile ilgilendi. Bu süreçte samimi yaklaşımından dolayı bir dostluğumuz oluştu. Azim ve kararlılıkla hareket ederek satışa ve kiralamaya konu olan her türlü mülkün işlemini başarıyla sonlandıracağına şahit oldum. Süreci çok iyi yönetti. Emek vererek nazik ve profesyonel yaklaşımıyla mülkümün satışını gerçekleştirmede yardımcı olduğu için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi yerlere geleceğinden şüphem olmadığı için hayatta başarılar diliyorum. Elinizdeki koz Celal BOZ!

  • Hüseyin Murat Meriç - 12.13.2023

    Sevgili CELAL, Sen artık bizim ailemizden biri oldun. Seni de bir oğlumuz kadar seviyoruz. Senin ne kadar mücadeleci ve özverili çalıştığını biliyoruz. Satmak ve kiraya vermek istediğimiz mülklerimizle çok iyi bir şekilde profesyonelce ilgilendiğin ve değerlendirdiğin için çok teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

  • Nurhan Tekin - 12.13.2023

    Celal bey ile sosyal medya dan bir ev ilanını görerek tanıştık. Bizimle ilgilendi ve güvenimizi kazandı. Bu arada satılık bir mülkümüz vardı. O mülkü de gönül rahatlığı ile satışa sunmasını istedik. Sorun yaşamadan yeni evimize taşındık ve güzel bir dost kazanmış olduk. Herkes Celal Boz ile tanışmalı diyorum son söz olarak.

  • Baran Emiroğlu - 12.13.2023

    Celal Bey ile, kendi portföyünde bulunan ve ilgimi çeken bir mülkü satın almak istememle tanışma fırsatı buldum. Almak istediğim mülk ile ilgili yardımcı olmasını rica ettim ve beni kırmayarak mülk ile ilgili tüm sorularımı son derece içten ve samimi bir şekilde yanıtladı. Bu süreçte güleryüzlülüğü, nezaketi, samimiyeti ve profesyonel yaklaşımı ile, benim takdirimi kazandı. Alım sürecindeki yardımları için kendisine çok çok teşekkür ediyor ve başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyorum.

2,800,000 ₺
For Sale
4,700,000 ₺
For Sale
1,920,000 ₺
For Sale