TOLGA KÜÇÜK

Real Estate Consultant @CB MOTTO
Portfolio Transaction Speed
9.2

1987 İstanbul doğumluyum. Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler, Anadolu Üniversitesi İşletme mezunuyum. İş hayatına Pronet Güvenlik'te başladım. Kısa bir süre sonra buradan ayrılıp uzun yıllar Bridgestone Sabancı A.Ş. de çalıştım.

Gayrimenkul Sektörüne Era Markası ile giriş yaptım. Uzun bir süre Remax ile çalıştım.

Artık Coldwell Banker Motto ofisinde sizlere hizmet vereceğim.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • 12-16 HAZİRAN 2023 BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)

CUSTOMER COMMENTS

  • Esra Akyol - 3.15.2024

    Tolga Bey’e özellikle teşekkür ediyoruz. 3 yıldır kiraya vermeyi düşünmediğimiz, boş duran evimizi Tolga Bey aracılığıyla kiraya verdik. İş ahlakıyla, ilgi ve alakasıyla, aklımıza takılan sorularımıza verdiği yanıtlarla, taleplerimizi göz önünde bulundurmasıyla, süreç içinde bizi ayrıntılı olarak bilgilendirmesiyle bize çok büyük güven verdi.Kendi evini kiraya veriyormuş gibi bir süreç yürüttü.Samimiyeti, titizliği, ilgi ve alakası için kendisine tekrar tekrar teşekkür ederiz.

  • Yiğit Eren - 3.13.2024

    Tolga bey ilgisi ve alakası sayesinde içime sinen çok güzel bir evin kiracısı oldum😊Tolga beyin güzel arabulucuğu ve muhabbeti için çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  • ŞULE KARAFIRTINALAR - 2.16.2024

    Tolga beye özellikle teşekkür etmek isterim tüm sürecin başından sonuna yanımda oldu kendisi tüm sorularımı eksiksiz yanıtladı güven içerisinde ve özellikle saygı çerçevesinde bir alışveriş oldu çok ama çok teşekkür ediyorum

  • Gizem Gayretli - 12.19.2023

    Tolga Bey 2 yıldır hayalini kurduğumuz evin ve yaşamın adımlarını atmamizda bize destek olmuş, çok kısa bir sürede alım satım sureclerimizi başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonra özellikle Karşıyaka bölgesindeki emlak piyasasında deneyimi ve iletişim ağı ile birlikte aklımıza gelecek ilk kişi olacaktır.

  • Özgür vatansever - 12.2.2023

    Tolga bey gerçekten isine önem veren bir danisman . 6ay satilmayan evimi 24 gunde satti ve sonuna kadar herseyle kendisi ilgilendi alacak verecek konularinda sonuna kadar garantör oldu iyiki kendi ile çalişma firsatimiz oldu kendisine çok tesekkur ediyorum

  • Önder Gayretli - 11.28.2023

    Satın almak istediğimiz ev üzerinden tanıştığımız Tolga Bey ile mevcut evimizin satışı için anlaşmıştık. Özellikle güçlü iletişim becerisi, objektif olması ve ikna becerisi bence kendisini ön plana çıkarıyor. Çok kısa bir sürede gayrimenkulümüzün satışını sağladığı için teşekkür ederim. Umarım başka al-satlar için de çalışmaya devam edeceğiz.

İzmir / Çeşme a
32,000,000 ₺
For Sale
2,600,000 ₺
For Sale