Portfolio Transaction Speed
9.4

CB Yusuf Ateş

1969 Divriği  Doğumluyum.  

Evli 2 Çocuk babasıyım 20 Yılı Aşkın Reklam Sektöründe Sürdürdüğüm Ticari Kariyerimi Noktalayarak 2018 Yılında Yolum Coldwell Banker Markası İle Kesişti Bir Çok Sektörde Sivil Toplum Kuruluşlarında Yöneticilik Yapmanın Vermiş Olduğu Avantajlarla İnsan İlişkilerine Önem Veren Ekip Ruhuna Uyumlu Girişimci ve Pazarlama Tekniklerini Bilen Marketing Çalışmasına Önem Veren Bir Markanın Çatısı Altında Başarılı Olacağıma İnandığım İçin Buradayım. Coldwell Banker Etiler Bölgesinde 4 Yıl Önce Başladığım Yolculuğa Göktürk ,Kemerburgaz Coldwell Banker Hill Ofisi İle İş Ortaklığıma Devam Ediyorum. Alım,Satım,Kiralama,Kararlarınızda Aranan Dürüst ve Güvenilir Bir Gayrimenkul Danışmanı Olmak Öncelikli Hedefimdir.

Saygılarımla

 Yusuf Ateş

Almış Olduğum Eğitimler

* Ebru Zeybekoğlu Öze Yolculuk Eğitimi 3 gün 16-17-18 Mart 2023

* Teknoloji ve Pazarlama Eğitimi CB. Halil Duman 16-17 Ağustos 2021

* Dr.Gökhan Taş Master Türk Milyonerden Milyonere Eğitimi 18-19 Ağustos 2021

* Zingat Akademi Müdürü Zafer Maşalacı-Kişiye Özel Yaklaşım''

Davranış Modelleri''

* Ebru Zeybekoğlu-Geleceğe Yön Çizmek

* Ebru Zeybekoğlu-Satışın Psikolojisi

* Ebru Zeybekoğlu-Yeni Bir Günde Yeni Bir Ben'e Merhaba

Sertifikalar:

* CB Blue Way

* CB Fast Start

* TOBB Mesleki yeterlilik belgesi seviye5

AREAS OF EXPERTISE

* Konut * İşyeri * Arsa

EXPERTISE REGIONS

  • Göktürk Merkez Mithatpaşa Etiler Merkez Zekeriyaköy

EVENTS I ATTENDED

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Teknoloji ve Pazarlama Eğitimi
  • M2M Gayrimenkul Danışmanı Eğitimi
  • Commercial Business Club Toplantısı 21 Ağustos 2021
  • Milyonerden Milyonere 13-14 Aralık 2023 İstanbul-Avrupa Yakası

CUSTOMER COMMENTS

  • Özge ERŞEN - 5.30.2022

    Daireyi kiralama sürecinde sağlamış olduğunuz destek için teşekkür ederim. Kiralama işleminde aracı olarak mal sahibi ve kiracı arasında sağlamış olduğunuz iletişim için teşekkür ederim.

  • Merve SADE - 5.30.2022

    Bahçelievlerdeki dairemizin satış sürecinde sağlamış olduğunuz destek için teşekkür ederim. Kiralama işleminde aracı olarak mal sahibi ve kiracı arasında sağlamış olduğunuz iletişim için teşekkür ederim.

  • seyhan ŞAŞKO DÜZEN - 5.30.2022

    Yusuf Bey sürecin başından sonuna kadar her anımızda yanımızda olduğunuz ve işlemlerimizi titizlikle takip edip sonuca ulaştırdığınız için teşekkür ederiz. Coldwell Banker Power Gayrimenkul ailesiyle iş yapmak bizim için bir ayrıcalıktı. Her şey için teşekkürler.

  • İlker Şenol - 5.30.2022

    Yusuf Bey sürecin başından sonuna kadar her anımızda yanımızda olduğunuz ve işlemlerimizi titizlikle takip edip sonuca ulaştırdığınız için teşekkür ederiz. Coldwell Banker Power Gayrimenkul ailesiyle iş yapmak bizim için bir ayrıcalıktı. Her şey için teşekkürler.

  • servet ŞAHİN - 4.25.2022

    Gayrimenkul satın alma sürecimizin en başından en sonuna kadar, açıklayıcı ve dürüst yaklaşımlarından dolayı Melih Bey'e ve Yusuf Bey'e çok teşekkür ediyorum.

  • Rıdvan SADE - 4.13.2022

    Yusuf bey sayesinde istediğimiz daireyi bulduk sonunda. Kendisi de sağolsun bize yardımcı oldu. Aynı şekilde Yusuf Bey'de bizim için çok güzel emeklerde bulundu. Hepsinden önemlisi güler yüzleri bizi ayrıca memnun etti. Güven ve emniyet sorununun artığı bu yılda riskli işlerde aklınıza takılan her soruyu rahatlıkla sorabilir ve yanıtlarınızı alabilirsiniz. Yardım ve destekleriniz için tekrardan Yusuf Ateş ve Melih Özgül teşekkür ederiz.🙏🙏

  • Vedat ATAK - 2.11.2022

    Yusuf bey merhaba, Gayrimenkulumun kiralanması süresince göstermiş olduğunuz gayretler için teşekkür ediyorum. Aynı yerin satışı ile ilgili yaptığınız çalışmaların en kısa zamanda sonuç vereceğine inancım tamdır.selamlar...

20,000,000 ₺
For Sale