Merhabalar,

Balkan göçmeni bir ailenin kızı olarak sıcak bir Ağustos ayında dünyaya geldim. Çocukluğumdan itibaren, ailemin de desteği ile hep daha iyisi olmam yolunda adeta kendimle yarışarak büyüdüm. Eğitim hayatım boyunca girdiğim sınavlarda başarılar elde ederek derecelikler aldım. İngiltere’de MBA yapıp mezun olduktan sonra, Londra’da mortgage uzmanlığına başlayarak gayrimenkul sektörüne giriş yapmış oldum.

İngiltere ve Türkiye merkezli şirketlerin gayrimenkul satış-pazarlama faaliyetlerini yürüterek, öncelikli İngiltere ve İrlanda olmak üzere, yurt dışından Bodrum’a gelen yatırımcılara proje pazarlama ve satışında aracılık ettim.

Ardından iş sebebiyle Bodrum’a yerleşerek, yine proje bazında, gayrimenkul satış-pazarlama faaliyetlerine uluslararası boyutta devam ettim. Bu süreçte sosyal medyanın gücünü kullanarak, uluslararası boyutta fuarlara ve etkinliklere katılarak emlak işimi geliştirdim. Bağlı olduğum firmanın satış-pazarlama müdürü ve firma yüzü olarak basında yer aldım. Lüks konut arayışında bulunan müşterilerime yönelik İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanların temsilcisi ve yöneticisi oldum.

Bu süreçte yine İngiltere ( bir çok Avrupa ülkesi dahil olmak üzere), Moskova, Azerbaycan, Ukrayna, Dubai , Kazakistan vb. gibi ülkelerde gayrimenkul satış&pazarlama tecrübelerim uzun soluklu olarak devam etti.

Paylaşılan bilginin ekonomik değer yarattığına inanan biri olarak, kişisel ve mesleki gelişimimde eğitimlerime de sürekli devam ettim ve bir dönem İngilizce öğretmenliği de yaptım. Eğitimin ve bilginin güç olduğuna inananlardanım, bu sebeple de gerek gayrimenkul sektöründe koçluk eğitimlerim gerek ingilizce öğretme eğitimlerimi severek devam ettirdim. Başta Bodrum olmak üzere, özellikle İngiltere ve yurt dışından yatırımlarla dövize endeksli gelir elde etmek isteyen her bütçeden yatırımcılara hizmet etmek için çalıştım.

Son olarakta uzun süredir yürüttüğüm satış-pazarlama faaliyetlerime Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü bünyesinde bir süre devam ettim. Şimdi de Coldwell Banker Aym bünyesinde ofis direktörü olarak karşınızdayım. Birlikte çok güzel işler yapacağımızdan eminim..

Her şey bir tebessüm ile ve bir alo ile başlar.

Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir.

Sıcak iletişimler kurmak dileğiyle;

Sevgiler,