Portfolio Transaction Speed
9.2

1984 yılında İzmir'de doğdum. Kariyerime sağlık ve medikal sektöründe başladım. Sekiz yıl süren bu deneyimim boyunca, etkili iletişimin ve güvenin iş başarısında önemli olduğunu öğrendim. Bu temel prensipleri, Coldwell Banker ailesine katılarak gayrimenkul sektöründe değerlendirmeye karar verdim.

Edindiğim becerilerin, müşterilere özel hizmet sunma ve onların ihtiyaçlarını anlama konusunda bir avantaj sağladığını düşünüyorum.

Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutan bir yaklaşımla, mülk sahibi olma sürecini, mümkün olan en sorunsuz ve etkili şekilde yönetmeye odaklanıyorum. Güvenilir, dürüst ve sosyal iletişim becerilerimle; samimi ve şeffaf bir perspektifle, müşterilerimin beklentilerini aşmaya ve gayrimenkul hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak benim önceliğimdir.

Bu yolculuğunuzda sizi desteklemek ve profesyonel bir rehberlik sağlamak için buradayım. Mülkünüzü satma veya yeni bir gayrimenkul edinme konusundaki ihtiyaçlarınızı karşılamak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum.

AREAS OF EXPERTISE

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER BLUE START EĞİTİMİ 13-17 MART 2023

EVENTS I ATTENDED

  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir
2,600,000 ₺
For Sale
2,400,000 ₺
For Sale