BERNA ALTUNPOLAT

Real Estate Consultant @CB MOTTO
Portfolio Transaction Speed
9.0

Merhaba,

Ben Berna Altunpolat,

Yatağan doğumluğuyum ancak 6 yaşımdan beri İzmir’ de yaşıyorum. İlk ve orta öğrenimimi Balçova’ da, lise eğitimimi İzmir Maliye Meslek Lisesi’ nde, yüksek öğrenimimi ise Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümlerinde tamamladım. Evli ve bir kız çocuk annesiyim.

Ortaokul eğitimimin başlayacağı yaz ailemin açmış olduğu kırtasiye dükkanımızı babamla birlikte dönüşümlü olarak işletmek suretiyle henüz 11 yaşındayken başlayan çalışma hayatım, 17 yaşında liseden mezun olur olmaz kazai rüşt kararı ile Maliye Bakanlığına bağlı devlet memurluğu ile devam etti.

Asla çalışmadan yapamayan biri olarak Maliye Bakanlığındaki görevimden emekli olur olmaz hiç ara vermeden eğitimlerimi tamamladım ve CB Motto Gayrimenkul çatısı altında Gayrimenkul Danışmanı olarak çalışmaya başladım.

Tüm yaşamım boyunca üstlendiğim bütün görevleri özveriyle ve büyük bir hevesle yerine getirdim. Bunu sağlayan şey sanırım yeni şeyler öğrenmeye karşı olan iştahım, merakım ve yaptığım işi sahiplenme hissim oluyor. Bu özelliklerimi gayrimenkul sektöründe kullanmamın doğru olacağını düşünerek çıktığım bu yolda sizlere gayrimenkulünüz ile ilgili doğru değerleme, profesyonel yaklaşım, etkin pazarlama ve düzenli raporlama gibi hizmetleri sunmaya hazırım.

En kısa sürede tanışmak dileğiyle,

Saygılarımla.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START EĞİTİMİ 20 - 24 ŞUBAT İSTANBUL İZMİR ANKARA
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir

CUSTOMER COMMENTS

  • Melike candemir - 4.5.2024

    Berna hanımla yollarımız kesiştiği için kendimi şanslı hissediyorum. adalet duygusu çok kuvvetli çok nazik ve bilgili bir insan. alım sürecinde bana verdiği güven ve destek için teşekkür ediyorum

  • Fatma Yavuz - 1.18.2024

    Meydan Feronia projesini araştırdık. Bu kapsamda danışmanınız aynı zamanda benim eski mesai arkadaşım Berna ALTINPOLAT'ın bizi bilgilendirmesi, yapılacak yeri gidip görmemiz, sureci en ince detayına kadar anlatması ile, bilgi sahibi olup, güzel bir yatırım olduğunu düşünerek oğlum adına 1+1 projenize katıldık. Hepimiz için hayırlı olmasını dilerim. Berna Hanıma da güler yüzü ve sabırla anlatımı için buradan ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Yatırım yapacaklara Meydan Feronia'yı tavsiye ediyorum. Mutlu günler dilerim.

1,232,000 ₺
For Sale
1,640,000 ₺
For Sale
2,144,000 ₺
For Sale