RIZA LEVENT KUTAY

Real Estate Consultant @CB POZİTİF

Alıcısına, Satıcısına “Güven bazlı, Doğru Emlak İş Süreci Yönetimi ile Doğru Fiyattan, Satılabilir-Alınabilir Portföyler”

İstanbul doğumluyum ve İstanbul’luyum.

Marmara Üniversitesi İşletme mezunuyum. Aynı üniversitede İletişim alanında yüksek lisans yaptım. Yüksek lisansımı yüksek onur öğrencisi olarak bitirdim.

Halen, İ.T.Ü’de Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü’nde, “Yer Bilimleri Anabilim” dalında yüksek lisans öğrencisiyim.

Özel sektörde Pazarlama, Satış, Ticari Pazarlama, Pazarlama İletişimi alanlarında yönetici ve Eğitmen olarak çalıştım.

Yatırımcılara İş Planı hazırladım.

İSMEK bünyesinde ki kurslarda Girişimcilik ile ilgili danışmanlık yaptım, dersler verdim.

Emlak sektöründe, dijital dönüşüm ve teknoloji uygulamaları üzerinde çalışmalar yapıyorum. Özellikle gayrimenkul sektöründe dijital unsurların incelenmesi , dijital ile yatırım fırsatlarının belirlenmesi, emlakta teknolojinin kullanılması, dijital ve emlak pazarlama,satışı ve dijitalde reklam çalışmaları ile ilgili araştırmalar ve uygulamalar yapıyorum.

Coldwell Banker Pozitif ailesine, brokerımız Bora Bey aracılığı ile 2023 Nisan ayında katıldım.

Halen, Halk Eğitim Merkezleri’nde “Emlak Danışmanlığı” mesleki eğitimi veriyor, hocalık yapıyorum.Tuzla, Şişli, Bostancı, Feneryolu, Bakırköy, Ataşehir, Kadıköy hocalık yaptığım ve yapmakta olduğum Halk Eğitim merkezleri.

Ayrıca gelen talep ile halen “Dijital Becerilerin Geliştirilmesi” derslerini de zoom üzerinden ve halk eğitim merkezlerinde yüz yüze vermekteyim.

Aldığım Eğitim ve Sertifikalar

2021 yılında Mesleki Yeterlilik Belgesi.

Mottom: Alıcısına, Satıcısına “Güven bazlı, Doğru Emlak İş Süreci Yönetimi ile Doğru Fiyattan, Satılabilir-Alınabilir Portföyler”

AREAS OF EXPERTISE

Konut, Ticari, Arsa, Lüks