Portfolio Transaction Speed
9.0

Şehzadeler şehri MANİSA'dan merhaba,

Ben Serkan YAVAŞ,

1985 MANİSA doğumluyum. İlk, orta ve lise hayatımı Manisa'da tamamladım. SAMSUN 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat fakültesini bitirmemin akabinde, Lisans eğitimimi Anadolu Üniversitesi işletme bölümünü mezun olarak tamamladım.

2009 yılında başladığım iş hayatıma, MANİSA Özel sekiz Eylül Hastanesinde Birim Sorumlusu ve Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu olarak devam eden kariyerimi 13 yıl sonunda 2022 yılı itibariyle sonlandırarak, gayrimenkul sektörüne geçiş yaptım.

2022 yılında Coldwell Banker gayrimenkul şirketi ile tanışmam sonrasında, gayrimenkul sektöründe bilgi edinmem ve tecrübelerimi birleştirmem neticesinde, müşterilerimden aldığım olumlu dönüş ile birlikte, kaliteli hizmet vermek amacıyla gayrimenkul danışmanı olarak çalışmaya başladım.

Tüm kariyerim boyunca birçok projeye ve başarıya imza attım. Azimli, kararlı, planlı, özverili ve işini çok severek çalışmam sebebiyle, gayrimenkulün satılması ve kiralanması aşamalarında yeterli bilgiye ve donanıma sahibim. Bu nedenle sizlere en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya hazırım.

Tüm sorularınız ve ihtiyaçlarınız için müşteri memnuniyeti önceliğiyle her zaman yanınızdayım.

Bir telefon kadar uzağınızdayım!

Saygılarımla,

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • 09-13 OCAK BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir