Selen Aktepe, Ankara'nın dinamik ve yenilikçi gayrimenkul sektöründe öne çıkan genç bir girişimcidir. Üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü'nde tamamladıktan sonra gayrimenkul sektörüne olan tutkusunu keşfetmiş ve kısa bir sürede bu alanda kendini geliştirmiştir.

Coldwell Banker Selent'i kurarak genç yaşına rağmen sektörde önemli bir oyuncu olmayı başarmıştır. Müşteri odaklı yaklaşımı, liderlik vasıfları ve sektördeki bilgi birikimiyle dikkat çeken Selen, Ankara'nın gayrimenkul potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi ve müşterilerine en üst düzeyde hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Selen, sektördeki son trendleri takip ederek müşterilerine en güncel ve etkili çözümleri sunmaktadır.

"CB SELENT olarak, müşterilerimize dürüst ve güvenilir şekilde en üst düzeyde gayrimenkul hizmetleri sunarak, onların hayallerini gerçeğe dönüştürmeye ve memnuniyetlerini sağlamaya odaklanıyoruz."

"Ankara'nın önde gelen gayrimenkul firması olarak, yenilikçi çözümlerimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla sektördeki lider konumumuzu korumayı ve genişletmeyi hedefliyoruz."

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • Focus Broker Eğitimi 02 - 07 Ocak 2023
  • FOCUS Broker Eğitimi 11-15 Mart 2024
  • ANKARA AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 18-21 MART 2024

CUSTOMER COMMENTS

  • BİLAL IŞIK - 2.15.2024

    GENÇ GİRİŞİMCİ SELENN HANIM İLE YAPTIĞIMIZ EV KİRALAMA SÜRECİNDE TANIDIK , KENDİSİ KONUSUNA HAKİM, KONUM DETAYLARINI EN İNCE AYRINTILARINA KADAR MÜŞTERİSİNE ANLATAN, İKNA KABİLİYETİ ÇOK YÜKSEK VE İNANDIRICI OLAN BİR GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLARAK MÜŞAHEDE ETTİM. MÜŞTERİ İLE İLETİŞİMİ MÜKEMMEL, EV SAHİBİ-KİRACI SÜRECİNİ ÇOK İYİ YÖNETEBİLEN BİR YETENEĞE SAHİP. KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİM