ABDULLAH ERBUDAK

Commercial Real Estate Consultant @CB CENTRAL

Gayrimenkulünüze "Değer" Katar...

Şehir Plancısı-Ticari Gayrimenkul Danışmanı

16.05.1989 tarihinde İzmir'de doğdum. ilkokula başlayana kadar memleketim olan İzmir, Menderes, Çilemede yaşadım, sonrasında ise Isparta'ya Üniversiteye gidene kadar ofisimizin olduğu Gaziemir'de ikamet ettim ve buradaki devlet okullarından eğitim aldım.

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama Bölümünden 2012 yılında Mezun oldum.

Ardından İstanbul'da 2 yıl boyunca özel sektörde Planlama Ofislerinde ve yaklaşık 8 yıl boyunca İstanbul Şile Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü ve Teknik Başkan Yardımcılığı bünyesinde çeşitli görevlerde bulundum.

Eğitim hayatım Okan Üniversitesi Kentsel Dönüşüm yüksek lisansında tez döneminde ve Anadolu Üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümlerinde devam etmektedir.

Nisan 2022'de İzmir'e kesin dönüş yaparak çalışmalarıma ara vermeden devam ediyor, Aralık 2022'de gayrimenkul, tapu ve imar konularında kamuda edindiğim tecrübe, bilgi ve birikimlerimi; insanların hayatlarına dokunabilmek ve daha fazla kişiye yardımcı olmak için MAVİ ile yola çıktım, en kısa sürede tanışmak üzere hoşça kalın, sağlıcakla kalın...

AREAS OF EXPERTISE

Arsa ve Arazi/Kat Karşılığı/Kentsel Dönüşüm-Endüstriyel Gayrimenkul

EXPERTISE REGIONS

  • Atıfbey İTOB OSB Organize Sanayi Bölgesi Kuşçuburun Yeniköy OSB

EVENTS I ATTENDED

  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi İzmir 20-24 Şubat 2023
  • Commercial Business Club Üyeliği
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir
3,250,000 ₺
For Sale
2,500,000 ₺
For Sale
18,000,000 ₺
For Sale