ÖZNUR SÜSLÜ

Real Estate Consultant @CB YÖN 2
Portfolio Transaction Speed
9.2

AREAS OF EXPERTISE

Luxury Real Estate

EXPERTISE REGIONS

  • Barbaros Ataşehir Atatürk Maslak Zekeriyaköy Levent

EVENTS I ATTENDED

  • 09-13 OCAK BLUE START Online Eğitim Şehirdışı ofisler (İzmir-İstanbul- Ankara hariç)
  • Temel Pazarlama Eğitimi! Efsaneler ve Gerçekler!

CUSTOMER COMMENTS

  • E.D. - 3.26.2024

    coldwell banker yön2 ofisi ekibinden öznur hanımın yardımları için çok teşekkür ediyorum. Kiralanma sonrası için yardımları için de teşekkürler.

  • İ.L. - 3.26.2024

    Sabırlı,Özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Team lideri Öznur hanımı tebrik ediyorum.

  • D.S. - 3.16.2024

    Anlaşmış olduğum kiralık evin hem kiralama-sözleşme evresinde hem de kiraladıktan sonra evin durumu ile alakalı aldığı hızlı aksiyonlarla Öznur Hanım'ın çalışma sisteminden memnun kaldım. Kira fiyatında da yardımcı olundu. Çalışma sistemini 5 üzerinden 5 olarak nitelendirebilirim.

  • M.G. - 2.15.2024

    Öznur Hanım ve ekibine sürecin başından sonuna kadar verdiği destek için teşekkür ederiz, tüm süreçlerimizi profesyonel bir şekilde tamamlamamıza yardımcı oldu.

  • M. Ç. - 2.14.2024

    Öznur hanım ve ekibine titiz, dürüst ve esnek çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi yine emlak danışmanlığı konusunda bizlere yardımcı oldular.

  • Uğur Evcil - 1.31.2024

    Öznur Hn ile uzun yıllardır tanışıyor ve çalışıyoruz. Dürüst ve ilkelidir. Her zaman güncel bilgiye sahiptir. Geniş bir networkü vardır. Bu vesile ile bugüne kadar olan alım ve satımlarımızdaki destekleri için tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla.

  • M.B. - 1.31.2024

    Öznur hanımın emeklerine teşekkür ederim. Her konuda yardımcı oldu çok memnun kaldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • Z.N.O. - 1.11.2024

    Ataşehir'deki gayrimenkulümüzün satış ve pazarlama süresinde her zaman olduğu gibi titizlikle ve profesyonel olarak başarılı bir şekilde sabırla işini takip edip gayrimenkulümüzün satışını sonuçlandıran sayın öznur süslü'den memnun kaldım. ilginize ve özverili çalışmalarınız için teşekkür ederim.

  • E.F. - 1.9.2024

    Birlikte çalışmaktan memnuniyet duydum. İlgi ve alakası için öznur hanıma teşekkürlerimi iletiyorum.

  • B.T. - 1.4.2024

    Her zaman olduğu gibi yine Ataşehir High Park sitesindeki dairemin kiraya verilmesi ile ilgili çalışmanızdan çok memnun kaldım. İlginize ve özverili çalışmalarınız için çok teşekkür ederim.

  • D.K. - 12.14.2023

    Olması gerektiği gibi bir hizmet aldım. Öznur hanım ve ekibine teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti olması gerektiği gibi davrandılar. Kendileriyle çalışmaktan memnuniyet duydum.

  • M.Y. - 12.14.2023

    Desteği ve yakın ilgisini çok yakından gördük. Her şey için teşekkürler. Uzmanlığını ve gayrimenkulümüzün satılmasında en iyi şekilde bizi temsil etmiştir.

  • Salih Tapan - 11.27.2023

    Temsilcim olarak güvenle yürüdüğüm, kendimi güvende ve rahat hissettiğim bir danışmanımız Öznur hanıma çok teşekkür ediyorum. Bölgesel ve sipesifik verdiği bilgiler çok yerinde ve kıymetliydi. İlgileri için kendisine teşekkür ediyorum.

  • M.A - 10.31.2023

    Ataşehir My Towerland Sitesinde bulunan annem Vildan Arslan'a ait eşyalı dairenin kiralanması sürecinde gösterdiği özenli ve titiz çalışmadan dolayı Sayın Öznur Süslü'ye teşekkür eder, memnuniyetimizi belirtiriz. Saygılarımla,

  • S. B. D. - 10.31.2023

    Güler yüzlü, tüm detayları en ince ayrıntısına kadar çalışmış kalite hizmet anlayışı için çok teşekkür ediyoruz. Öznur Hanım buradaysa onun sadık bir müşterisi olarak bizde her daim buradayız.

  • E. A. - 10.31.2023

    Kibar, pratik ve sorun çözme kabiliyeti sayesinde ev sahipleri ile anlaşmamızda çok yardımcı oldu.

  • B. B - 10.21.2023

    Merhaba, Öznur Hanım çok iyi takipçi, işini tutkuyla yapan ve bunun sonucunda da müşteriye tam istediği gibi seçenekler sunarak doğru seçimler yapmasında destek olan bir gayrimenkul danışmanı. Ayrıca mesleğinin gerektirdiği her türlü resmi işlem ve prosedüre hakim, gönül rahatlığıyla kanuni bir sorun çıkmayacağından emin oluyoruz. Bugüne kadar onun danışmanlığında gerçekleştirdiğimiz her alım-satım ve kiralamadan karlı çıktık ve memnun kaldık. Her türlü öneri ve değerlendirmesinde samimiyetine güveniriz.

  • Ç.A. - 10.2.2023

    15.09.2023 tarihinden itibaren kiralayacağım Ağaoğlu My Towerland 3385 ADA 4C BLOK, DAİRE 117'yi tutma aşamasında danışmanlık hizmetlerinde yardımlardan dolayı Öznur Süslü Hanım'a teşekkürlerimi sunarım.

  • Z. Ö. - 10.2.2023

    Öznur Hanım ile tanışmamız, kendisiyle daha önce çalışmış ve memnun kalmış olan bir arkadaşımızın tavsiyesiyle oldu. Alanında uzmanlığı ve güvenilirliği sayesinde, ben de bir süredir birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyor, kendisine teşekkür ediyorum.

  • F.A - 10.1.2023

    Öznur Hanım selamlar sizin için ne yazalım bilemedim bizim gayrimenkul konusunda a/z ye her işimiz de yanımız da olan bizim üzerimizde ki sorumluluğu almanız bizim kiracılarımızla olan süreç te yanımız da olmanız beni çok rahatlatıyor bize olan desteklerinizden dolayı teşekkürlerimizi borç bilirim

  • A. P. - 10.1.2023

    Sayın Öznur Süslü; mesleğinizi özenle icra ettiğiniz için sizleri kutluyorum. Sizinle olan işlemleri büyük bir sorumluluk duygusu ve mesleki liyakatla üst seviyede sonuçlandırmanız bize güven vermiştir. Bundan böyle bu tür işlemlerimiz için sizin firmanız tercihimiz olacaktır. Teşekkürlerimizle.

  • Özlem Çakır - 9.18.2023

    Uzun zamandır birlikte zevkle çalıştığım Gayrimenkul danışmanım Öznur Süslü, Agaoğlu Andromeda da bulunan dairemin titiz çalışmasıyla kısa sürede, uygun şartlarda kiralanmasını gerçekleştirdi. Çok yoğun bir dönemime denk gelmesine ragmen, kendisi her işimi kolaylaştırarak, beni hiç yormadan, güler yüzüyle, her konuda aşama aşama beni bilgilendirerek bu süreci tamamladı, kendisine çok teşekkür ediyorum, daha uzun yıllar birlikte çalışmak dileğiyle başarılarının devamını diliyorum.

  • Özkan Erge/ Yegane Ahmedova - 8.31.2023

    Aradığım özellikte bir evi sorunsuz bir şekilde buldular. İlgi ve alakada çok memnun kaldım. Çalışma arkadaşlarına özellikle teşekkür ederim.

  • Mihriban Karagöl - 8.28.2023

    Öznur hanım ile İstanbul’da oğluma ev kiralama sürecinde tanıştık kendisinin kiraya verenin danışanı olarak titizliğine detaycılığına hayran kaldığımı bildirmek isterim öncelikle . Bunun yanında kiralayan olarak da bize gerek kiralama sürecinde gerekse sonradan çok yardımcı oldu. Farklı şehirde bulunmam sebebiyle eve eşya gelmesi ve hatta temizlik için yardımcı bulunması konularında dahi destek oldu. İstanbul’da gayrrimenkul satın alma ve kiralama işlerinde kesinlikle kendisiyle çalışacağım. Burdan tekrar teşekkür ediyorum kendisine ve ekibine

  • Hikmet Batuhan Balkı - 7.5.2023

    Coldwell Banker Yön 2 ofisinden Öznur Süslü Hanım, dairenin kiralanması sürecinde gerekli destek ve özveriyi tarafımıza sağlamıştır. Memnun olduğumuzu belirtmek isteriz. Teşekkürler.

  • Volkan Güngör - 7.3.2023

    Öznur Hanımı ailemden biri gibi görüp son derece güveniyorum. Kendisi oldukça konusundan uzman, bilgili, ilgili ve samimi şekilde yönlendirmeleri ile gayrımenkul işlerinde bana ve çevreme çok yardımcı oldu. Her zaman için yönlendireceğim ve örnek vereceğim Öznur hanıma bu vesile ile buradan da teşekkürlerimi sunuyorum.

  • FATMA EŞ - 5.10.2023

    Coldwell Banker'dan gayet hızlı ve güvenli bir alım satım işimizi gerçekleştiren Öznur Hanıma teşşekkür ederiz

  • Saaddettin Pekdemir - 5.10.2023

    Coldwell Banker Yön 2 ofisine vermiş olduğumuz yetki satışı başarılı bir şekilde Öznur Hanım tarafından satışı gerçekleştirildi. Satış aşamalarının birebir takip ettiler. kendilerine çok teşekkür ediyorum.

  • İrem Gönül - 4.10.2023

    Coldwell Banker Yön 2 ofisinden Öznur Süslü Hanım dairenin satış kısmı ve süreçlerinde gerekli destek ve özveriyi tarafıma sağlamıştır. Çok memnun olduğumu belirtmek isterim Teşekkürler.

İstanbul-Avrupa / Kağıthane DAP İ OFİS 1+0 SATILIK
4,000,000 ₺
For Sale
49,000 ₺
For Rent
18,500 ₺
For Rent