Portfolio Transaction Speed
10

1971 Malatya doğumluyum, evli ve iki erkek çocuk annesiyim.

İş hayatıma 2003 yılında özel bir bankanın Kart Satış Pazarlama bölümünde başladım. Burada kısa zamanda Türkiye 1.likleri ve Şampiyonluklar elde ettim.

Gayrimenkul Sektörü ile 2013 yılında ailemiz için konut satın alırken tanıştım. 2015 yılında Coldwellbanker çatısı altında sektöre girdim. 7 yıl gayrimenkul danışmanlığı yaptıktan sonra 2022 yılında kendi ofisimi açtım.

"HEDEFİMİZ KAZANDIRMAK!" Sloganıyla tüm müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için buradayım.

Aldığım Eğitimler;

-Coldwellbanker; Gayrimenkul Danışmanlığı Blue Start Eğitimi.

-İzmir Ticaret Odası; Emlak Yönetimi Eğitimi

-Başkent Üniversitesi; Emlak Danışmanlığı Eğitimi

-Gökhan TAŞ; Milyonerden Milyonere

-Gill OSTRANDER; Sokratik Satış Eğitimi

-Kürşat TUNCEL; Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı (Tek Vuruşta Satış) Eğitimi

-Satış ve Pazarlama

-İletişim Becerileri

-Sektörel Sosyal Medya Kullanımı

-Focus Broker Eğitimi

Başarılar/Ödüller:

-2015 Yılı Ciro ve İşlem Şampiyonluğu,

-2016 Yılı Ciro ve İşlem Şampiyonluğu,

-2017 Yılı Ciro ve İşlem Şampiyonluğu,

-2018 Yılı Ciro ve İşlem Şampiyonluğu,

-Coldwellbanker Avrupa Kongresi (İspanya/Barcelona)

-2019 Yılı Ciro ve İşlem Şampiyonluğu,

-2020 Yılı Ciro ve İşlem Şampiyonluğu,

-2021 Yılı Ciro Şampiyonluğu,

-2021 Güneydoğu Anadolu (Gurme) Başarı Turu,

-2022 Kars (Doğu Ekspresi) Başarı Turu,

-2022 Balkan Ülkeleri Başarı Turu,

-Coldwellbanker Amerika Kongresi (Atlanta)

-2023 Kars (Doğu Ekspresi) Başarı Turu,

Club Membership
Club Membership

AREAS OF EXPERTISE

Konut / Lüks Konut

EXPERTISE REGIONS

  • Mavişehir Bostanlı Ataşehir

EVENTS I ATTENDED

  • Focus Broker Eğitimi 02 - 07 Ocak 2023
  • Milyonerden Milyonere 8-9 Kasım 2023 İzmir
  • İZMİR AMP EĞİTİM VE KOÇLUK PROGRAMI 11-14 ARALIK 2023

CUSTOMER COMMENTS

  • Semih Başkesen - 3.22.2024

    Evimize alırken ilk günden itibaren güler yüzünüz ve vermiş olduğunuz güven için çok teşekkür ederiz Seher hanım

  • S.I - 9.29.2022

    Sevgili Seher hnm in guler yuzlü durüst ,guvenilir hızli cozum odakli calismasi sayesinde evimi sattim.Tekrar başvuracagim emlak danismanim kendisi olacak.Cok tesekkur ediyorum.Basarilar diliyorum.

  • Emine Ozfevzi - 9.13.2022

    Seher hanım saat fark etmeksizin sürekli tüm isteklerime anında cevap veriyor. Evimi çok güvenerek emanet ettim ve bana çok hızlı bir şekilde en iyi profildeki kiracıyı buldu. Müsterisinin isteklerini bu kadar hızlı halleden, güler yüzlü ve işini bu kadar severek yapan biriyle çalıştığım için çok memnunum.

  • Gözde Demirsoy - 9.13.2022

    İnanilmaz özverili ve hizli. Danişman olarak her zaman destek gosterdi. Cok kisa zamanda iki evinizi satip, istedigimiz yeni evi almamiza tüm asamalarda destek oldu. Tekrar bir danismana ihtiyacim olursa yine Seher Hanim i mutlaka ararim👍🏻

  • Kursad Sefik Demirsoy - 9.13.2022

    Kisa zaman icerisinde evlerimizin 2 tanesini degerinde satilmasi ve yeni evimizin alimi konusunda saat veya haftasonu gozetmeksizin gosterdiginiz destekleriniz ve basarili alim satimlariniz icin tesekkur ederim.

  • Murat E. - 7.21.2022

    Seher Hanımın desteği ile hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu. Başka fırsatlarda çalışmak dileği ile. Teşekkürler.

  • Lâl Ertgrl - 7.19.2022

    Seher Hanım’ın çalışma disiplini ve hızlıca istenilen sonuca bizi ulaştırması bizleri çok mutlu etti, bundan sonra tüm gayrimenkul işlerimizde kendisiyle memnuniyetle çalışırız. Çok teşekkürler.

  • YAHYA MURAT Kurt - 7.19.2022

    Seher Hanım işini çok güzel ve ciddiyetle yaparak, satın almamıza aracılık ettiği konut hakkında çok güzel bilgilendirme yaparak, satış sürecini gayet rahat ve güvenli şekilde yönetti, kendisine güleryüzü ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz.

  • Betül ışık - 7.7.2022

    Seher hanım ile tanışmamız haftalardır takibinde olduğum ve günlerce bir çok emlakci ile görüşüp çözüme kavusturamadigim daire kiralama işimi şehir dışında olmama ragmen ve hiç yüz yüze görüşme imkanımız olmadan ,Evi dahi gezip görmeden samimiyeti ,güvenilirliği ve aileden biriymiscesine özverisi ve ilgisi sayesinde istediğim daireyi istediğim fiyatlarda ve yalnızca Bi kaç saat içinde tuttum. Kendisi ile tanıştığım icin çok şanslıyım. Çok teşekkür ediyorum tekrar:)

  • Beren Ateş - 6.29.2022

    Seher hanım bir başkadır. Şu ana kadar çalıştığım en yetkin ve profesyonel danışmandı. Gerek iş ahlakı gerek güler yüzü gerek samimi tavırlarıyla ev satış sürecimizi başından sonuna kadar takip ederek bizi mutlu sona ulaştırdı. Gönül rahatlığıyla, Seher hanım ile çalışmayı herkese tavsiye ederim.

  • Egemen H. - 6.20.2022

    Seher Hanım işinde profesyonel olduğunu hissettirebilen bir insan. Kendisiyle her türlü emlak ile ilgili işlerimde gönül rahatlığıyla çalışmaya devam ediyorum.

  • Gönenç AVCI - 6.16.2022

    Gayrimenkul alım-satım ve kiralama gibi süreçler, eğer profesyonel olarak bu işle uğraşmıyorsanız hayatın doğal akışını bozan, ciddi stres yaratan ve bizi zorlayan süreçlerdir. Bu nedenle bu durumlarda ihtiyacımız olan ilk konu işine hakim, güvenilir bir gayrimenkul danışmanı ile tanışmaktır. Seher Hanım bu tanıma fazlasıyla uyan ve oldukça da samimi bir danışmandır. İyi ki tanıdık iş birliğimizin devamı dileği ile...

  • Gökay Türkcan - 6.16.2022

    Her konuda yardımcı olduğunuz İçin ve hızlı sonuçlar aldığınız İçin çok teşekkürler.

  • Ali İhsan BARUT - 6.16.2022

    Seher Hanım iletişimi kuvvetli - gerek kişiliği gerekse mesleki yetkinliği açısından kaliteli hizmet aldığım bir danışmandır. Teşekür ederim.

  • Halil yücel - 6.16.2022

    Süreci oldukça dikkatli titizlikle takip eden , hızlı ve güvenli bir şekilde amaca ulaştıran bir iş ortağıdır. Saygılar.

  • Nejat Mert - 2.15.2022

    Bence Ev alım satımı gibi çok önemli bir konuda en çok ihtiyaç duyacağınız şey paradan daha değerli olan GÜVEN dir. Seher Hanım bu konuda kesinlikle güvenilir ve işini profesyonelce titizlikle yapan bir insan. Yatırım amaçlı almak istediğim evi daha görmeden ve bana verilen bilgilere güvenerek aldim. İşlerimin yoğunluğundan dolayı ve hızlı hareket etmek adına Alım konusunda tüm işlemleri Seher hanım a vekalet verdim ve tapunun çıkarılmasına kadar herseyi Seher Hanim halletti. Kendisine çok teşekkür ediyorum .

  • Kıvanç Burdur - 1.30.2022

    Tanıdığım en hızlı, profesyonel ve güvenilir emlak danışmanı.. Seher hanıma destekleri için çok teşekkür ediyorum .

  • Tamer Özen - 1.28.2022

    Güvenilir ve tecrübeli bir emlak danışmanı

  • Serkan E. - 1.28.2022

    Normalde satış ve kiralamalarımı kendim yapan birisiydim ama bir şekilde Seher hanımla tanıştım ve 5-6 senedir de kendisiyle çalışıyorum; dürüstlüğü, işine bağlılığı, iş bitiriciliği ve dostluğuyla kendisinden çok memnunum. Çevremde kendisine yönlendirdiğim kişilerde çok memnun kaldılar ve Seher hanımla çalışmaya başladılar. Emlak sektöründe bir profesör varsa o da Seher hanımdır..

  • Mehmet M. - 1.26.2022

    Seher hanımla 6 yıl önce Mavişehir’deki evimin satış sürecinde tanıştım. Bir terzi titizliğiyle sanki kendi evini satıyormuşcasına özen gösterip, kısa sürede istediğim fiyata satışı gerçekleştirdi. O günden beri onun üstüne profesyonel çalışan bir emlakçı tanımadım. Tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma tavsiyede bulunuyorum. Emlak işinde güvenilecek tek isim.

  • Bilge aslan - 1.26.2022

    Seher Aydoğan hanım hem mesleki tecrübesi hem iş bitiriciliği aynı zamanda her 2 tarafı da korumaya çalışan titiz çalışma sistemi ile gönlümü fethetmiş emlakçıdır kendisi. Hem ev satma hem kiralama işlemlerimi güven içinde gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyorum.

  • Volkan Armagan - 1.25.2022

    Kendisi ile 2-3 kiralama ve 2-3 satış işlemimiz oldu. Emlak danışmanlığı işinin profesyonelce nasıl yapılması gerektiğini yaşayarak tecrübe ettik. İşlemler sırasında hem bizim hem de karşı tarafın memnun ayrılması başarısının sırrı. Hakedilmiş bir kariyer…

  • Anıl - 1.25.2022

    Evimizin, hem kiralama ve 3 yıl sonraki satış aşamasında ilgisi, bilgisi ve iş bitiriciligi ile ezber bozan yeni nesil emlakçımıza herşey için çok teşekkur ederiz.