BIRTAN ALI RIZA ÇETIN

Scope Director @CB METAŞ
Portfolio Transaction Speed
9.4

Merhaba;

1988 istanbul fatih doğumluyum, aslen ve 6 nesil İstanbulluyum , lise eğitimimi yarıda bırakıp 2003 yılında hayatıma çok katkıda bulunacak olan KAPALI ÇARŞI da çalışma hayatına başladım, 4 yıl boyunca çıraklıktan başlayıp en ünlü caddede (kalpakçılar caddesi) tezgahtarlığa kadar çıktım ve sonrasında kendi hayatıma yön vermek için 2007 yılında Türkiye deki 3. Tabelalı Casper bilgisayar bayiiliğini aldım, bu süre zarfında liseyi açıktan bitirip üniversite sınavına girip iktisat fakültesini kazandım.

2010 yılına kadar çalıştırdığım işletmeyi Askerlik sebebi ile devir ettim ve 15 ay muhabere çavuş olarak askerliğim tamamladım.

2012 yılında Garanti bankası merkezi satış biriminde saha satışa başlayıp 2018 yılına kadar çalıştığım kurumdan bölge yöneticisi olarak ayrıldım.

2018 yılında Doğuş Holdinge bağlı ZİNGAT emlak ilan platformunda bölge portföy yöneticisi olarak başladığım görevime hedeflerimin çok yukarıda olması ve bunu artık hayata geçirmeyi istediğim için COLDWELL BANKER METAŞ'a Ofis direktörü olarak başlamamla 2019 Ağustos ta son verdim,

Ve şimdi çok büyük potansiyelli bir bölgede Sn. ofis broker'ım Süleyman AKTAŞ ile birlikte çok güzel projelere imzamızı atacağı mızın bilincindeyim.

Club Membership

AREAS OF EXPERTISE

EXPERTISE REGIONS

  • Elbasan Ferhatpaşa Gökçeali Kestanelik Kaleiçi

EVENTS I ATTENDED

  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Focus Eğitimi 14-19 Haziran 2021 ( Coldwell Banker Akademi'de Yüzyüze Eğitim )
  • İSTANBUL 18-22 MART 2024 YÜZYÜZE BLUE START EĞİTİMİ ( ANKARA-İZMİR HARİÇ )
1,250,000 ₺
For Sale