1990 yılında Ordu'da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Ordu'da tamamladıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden mezun oldum. Lisans mezuniyetimden sonra dil eğitimi için 6 ay İngiltere'de bulundum. Türkiye'ye döndükten sonra önce bir mimarlık ofisinde Jr. Tasarımcı, sonrasında Gayrimenkul Değerleme sektöründe eksper ve devamında da rapor kontrol sorumlusu olarak görev yaptım. Burada edindiğim tecrübelerden sonra yine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Kentsel Tasarım Bölümü'nde Yüksek Lisans programına başladım.

2020-2022 yılları arasında Türkiye'nin en büyük mimarlık ofislerinden birinin Kreatif Departmanı'nda Kreatif Tasarımcı ve Kurumsal İlişkiler & Sosyal Medya'dan Sorumlu Uzman olarak görev yaptım.

2022 yılında Coldwell Banker ile tanıştım ve bu büyük ailenin bir parçası olmaya karar verdim. Sektöre girdiğim ilk ay ilk satışımı gerçekleştirdim. Daha önceki deneyimlerim ve bilgi birikimlerimin katkısıyla, bu sektörde her geçen gün daha başarılı işlere imza atacağıma inancım tam.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START 17-21 EKİM 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE

CUSTOMER COMMENTS

  • Zuhal Toksoz - 8.29.2023

    Gozde hanim bize istedigimiz evi, ozen, dikkat ve maksimum anlayisla bulmakla birlikte, sureci sorunsuz atlatmamizi sagladi. Her an sabah aksam bizim icin musait oldu ve profesyonelligi ve guleryuzunden en stresli anda bile hicbir eksilme olmadi. Kendisine cok tesekkur eder, siddetle tavsiye ederiz.

4,800,000 ₺
For Sale