OGÜN MERT BAŞOĞUL

Real Estate Consultant @CB NEFES

Yatırımınızı Geleceğe Taşımanın Anahtarı Bizde !

Merhabalar ben Ogün Mert Başoğul, Çanakkale Gelibolu doğumluyum.

Orta öğretim ve Lise öğrenimimi Çanakkale'de tamamladıktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Bölümünü bitirdim.

3 yıl Turizm sektöründe çeşitli departmanlarda çalıştıktan sonra covid19 döneminde turizme ara verdim.

Üç buçuk yılı aşkın süredir Gayrimenkul sektöründeyim. Coldwell Banker Nefes Gayrimenkul de sizlere profesyonel hizmet veriyorum.

İnsan önce kendini sonrasında yaptığın işi sevmeli düşüncesiyle, çözüm ortağınız olarak buradayım.

AREAS OF EXPERTISE

konut

EXPERTISE REGIONS

  • Güneyli Sazlı Cumhuriyet Güzelyalı Barbaros

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START 17-21 EKİM 2022 ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE % 50
  • 12-16 Haziran 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)

CUSTOMER COMMENTS

  • Çağan Ozan Gürlen - 4.26.2024

    Tüm süreç boyunca desteğini hic esirgemeyen ve profesyonelliğinden ödün vermeyen Ogün Bey'e sonsuz teşekkürler. Başka projelerde birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum.

  • Şule - 1.18.2024

    Profesyonel hizmet anlaşıyla ihtiyaçlarınızı karşılayan bilgili ve yetenekli Ogün Bey’e teşekkürler… Başarılarınızın devamını diliyorum.

  • Harun Akpınar - 1.16.2024

    Her türlü gayrimenkul için iletişim kurabilirsiniz Ogün Mert Başoğul hızlı çözüm odaklı güvenilir gayrimenkul danışmanınız onunla çalışmak keyif verdi şiddetle tavsiye ederim.

  • Koray özdemir - 12.26.2023

    Ogün bey ile yaklaşık iki yıldır çalışıyoruz. Evimizin kiralanma süreçlerini profesyonelce yürüttü. Her aşamada bize bilgi verdi, sorularımıza hızlı cevaplar verdi ve süreci sorunsuz bir şekilde yönetti. Kendisiyle çalışmak gerçekten keyifliydi. Emlak işlemlerinde kendisini kesinlikle öneriyorum.

  • İsmail Cem aykol - 12.5.2023

    Onur bey ile arsa satışımız maksadıyla tanıştık. Onur bey'den önce birçok yerel halkın hobi amaçlı yaptıkları emlakçılıkları ile boşa zaman geçirdik. Neyse ki kendisiyle tanışmamız ile başlayan profesyonel adımı atmış olduk. İşine hakim, saygılı, kibar, ne yapması gerektiğini gayet iyi bilen biri olduğunu hemen belli ediyor. Onunla iş yapmaktan oldukça memnun kaldık. Kendisine gösterdiği başarısının devamını dilerim.