Portfolio Transaction Speed
9.0

1971, Eskişehir doğumluyum. 2020 yılında gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilk adımımı attım ve 2022 yılının Ağustos ayında Coldwell Banker Mira ailesine katıldım.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START 12-16 EYLÜL 2022 İSTANBUL OFİSLERİ ZORUNLU YÜZ YÜZE -ŞEHİR DIŞI OFİSLERE ONLINE

CUSTOMER COMMENTS

  • Bülent ogur - 10.14.2023

    Benim problemli Bir evim vardı avukatlarla başın dertteydi bir türlü çözüp bu işi satamıyordu memnun fakat Tülay Hanım'la tanıştık beyiyle tanıştık Onlar bu işi elle aldılar ve çok güzel bir iş yaptılar Beni bu dertten kurtardılar ve evimi rahatlıkla onların sayesinde satabildim

  • İlker işyar - 8.16.2023

    Çok guleryuzlu ve samimi bulduk.Her konuda yardımcı oldular.Devir işlemlerinde yardımcı olduğu gibi devir işlemleri tamamlandıktan sonra da yardımlarını esirgemedi.

  • Sündüs Ulusoy - 8.11.2023

    Merhabalar... Öncelikle sizi tanidigimiz için çok ama çok mutluyum. İşinin ehli sözünün eri tam sizi anlatıyor bize ilk tanistigimizda ne söz verdiyseniz sonuna kadar tutuldu sözler. Kibarlık, incelik ve ictenliginiz için çok teşekkür ederim. İyiki sizleri tanıdım hem kardeş hem arkadaş hemde dost edindik. Yolunuz açık olsun tüm kalbimle sevgiler.....

  • İbrahim DURAK - 1.4.2023

    Tülay hanım, profesyonel işini severek yapan, müşterileriyle iyi iletişim kurabilen ve karşısındaki insana güven veren bir emlak danışmanıdır. Evimi 24 saat içerisinde kriterlerime uygun bir kişiye kiraya verdiği için kendisinden çok memnun kaldığımı ifade etmek istedim. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.