MERVE ALPARSLAN

Real Estate Consultant @CB KOBİ

Hayallerinizdeki evin anahtarı bizde..

Ben Merve Alparslan,

1987 yılında İstanbul'da doğdum.

2010 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldum.

2013-2020 yılları arasında özel bir bankada satış ve pazarlama departmanında görev aldım.

2020 yılında Remax ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilk adımımı attım ve 2022 yılının Aralık ayında Coldwell Banker Kobi ailesini katıldım.

Coldwell Banker'ın 100 yılı aşkın deneyiminden yararlanmak adına birçok eğitim programına katıldım ve bu programları başarıyla tamamladım.

Bugün; Konut ve Lüks Konut alanındaki uzmanlığımla ve mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle Coldwell Banker Kobi bünyesindeki gayrimenkul danışmanlığı görevimi sürdürüyorum.

Peki neden benimle çalışmalısınız?

Çünkü gayrimenkul satışı zorlu ve meşakkatli bir yolculuktur ancak ben bu yolculuğu size keyifli hale getirmek için çalışıp, satış sonrasında da sizlere destek olmak niyetindeyim.Benim amacım size "emlakçılık" yapmak değil size doğru yol gösteren bir danışman olmak..

Gelin bu yola birlikte çıkalım ve sizlere gerçek bir yol arkadaşı olayım.. Amacım sadece evinizi satmak ya da kiralamak değil bu süreç sonrasında ailenizin "gayrimenkul danışmanı" olmak. Çünkü ben biliyorum ki sizin mutluluğunuz, benim başarım.. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir danışman sizi hedefinize ulaştıracaktır.

Unutmayalım ki;

Bilmediğimiz bir yola çıkıyorsak hepimizin bir rehbere ihtiyacı vardır. Biz bu işin eğitimini alan bireyler olarak bu süreci profesyonel bir şekilde yürütüyoruz. Güvenilir ve samimi bir danışmanla çalışmak isterseniz sizlere her zaman yardımcı olmaya hazırım.

Saygılar..

AREAS OF EXPERTISE

Konut - Lüks Konut

EXPERTISE REGIONS

  • Atakent İstasyon Halkalı Merkez Gültepe Cennet
18,490 ₺
For Rent
3,850,000 ₺
For Sale
4,800,000 ₺
For Sale
4,300,000 ₺
For Sale