EKREM AYDOĞDU

Real Estate Consultant @CB ARENA

1977 Ankara doğumlu, evli ve iki çocuk babasıyım.

Sırasıyla; Abidinpaşa Sağlık Meslek Lisesi, Kırıkkale Üniversitesi İşletmecilik ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum.

Gıda sektöründe ve kuyumculuk sektöründe kendi kurmuş olduğum işletmelerde, Türdav Yatırım Holding A.Ş de Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kaleminde olmak üzere, personel yönetimi, müşteri ilişkileri, organizasyon yönetimi, sıcak satış ve satın alma vs. alanlarında 20 yılı aşkın deneyim ve tecrübelerim vardır.

Öğrenmeyi ve kendini sürekli geliştirmeyi ilke edinen, takım çalışmasını önemseyen hedef ve basari odaklı bir yapıya sahibim.

Yeni bir başarı hikayesi yazmak, daha fazla insanın hayatına dokunmak ve "Danışılan" olmak hedefiyle Temmuz 2022' de Coldwell Banker ARENA bünyesine katıldım.

Saygılarımla,

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START EĞİTİMİ 15-19 Ağustos 2022 İSTANBUL - ANKARA - İZMİR

CUSTOMER COMMENTS

  • İhsan Ünlü - 9.22.2023

    Ekrem beye, gerek insani ilişkileri gerekse müşteri hizmetleri açısından gösterdiği olumlu tavır ve performansı için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

  • Figen Emirhan - 11.21.2022

    Ekrem bey, müşteri ve emlak sahibi arasında öyle bir köprü kuruyor ki emlak sektöründe uzman bir kişilik olduğunu anlıyorsunuz, bizede bu anlamda çöl yardımcı oldu tekrar teşekkür ederiz kendisine, profesyonel anlamda gerçek bir danışman, uzman, işinde titiz biri,iş hayatı boyunca başarılarını devamını dileriz.

  • Ahmet Yılmaz - 11.21.2022

    Ekrem Bey e vermiş olduğu hizmet için çok teşekkür ederim. Çalışma hayatında başarılar.