İLKER TUNCER

Gayrimenkul Danışmanı @CB PLUS

1980 Almanya doğumluyum. Evli ve bir erkek çocuk babasıyım. İzmir Karşıyaka’da ikamet etmekteyim.

Erken yaşlarda başladığım çalışma hayatım ile beraber yürüttüğüm eğitim hayatımda lisans ve yüksek lisans eğitimlerimi ; İşletme ve İşletme yönetimi üzerine yaptım. Çalışma hayatımın son 17 yılını geçirdiğim beşeri ilaç sektöründe; Santa Farma İlaç A.Ş ’de tıbbi satış temsilciliği ve ürün müdürlüğü, Amgen İlaç A.Ş.’de proje koordinatörlüğü ve ürün uzmanlığı görevlerinde hem satış hem de pazarlama departmanlarında görevler aldım.

Gayrimenkul sektörüne ilgi duyuşum; kendim ve aileminin birikimlerini yatırım amaçlı değerlendirmek üzere başlamıştır. Bu alana dair giderek artan ilgim ve deneyimler neticesinde yakın çevremle yaptığım danışmanlıklardan aldığım haz ve mutluluk bu uğraşımı profesyonelliğe taşımamda en önemli etken olmuştur. Böylelikle gayrimenkul sektörü içerisinde ki başarılarını takip ettiğim Coldwell Banker Plus ailesine 2024 yılında katıldım.

Amacım; Hayalini kurduğunuz gayrimenkul ihtiyaçlarınızın tüm süreçleriyle ilgili sizlere geniş bir yelpazede; doğru, güvenilir ve kaliteli bir danışmanlık hizmet sunmaktır.

Saygılarımla,

İlker Tuncer

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 06-10 MAYIS 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)