ŞAZİYE DEMİRCAN

Gayrimenkul Danışmanı @CB 360

Merhaba,

Ben Şaziye Demircan, 1986 Almanya doğumluyum.

Anadillerim Almanca ve Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Fransızca ve İtalyanca konuşmaktayım.

Eğitim hayatımı Almanya’da Stuttgart Hohenheim üniversitesinde İktisat ve işletme bölümlerinde tamamladıktan sonra kurumsal şirketlerde yöneticilik ve yöneticilik eğitmenliği yaptım.

2019 yılından bu yana Almanya’da yatırım danışmanlığı yaptım. Mayıs 2023’de Coldwell Banker 360 ofisi ile tanıştım ve ofisimizin Avrupa’da çözüm ortaklığını yapmaya başladım.

Kalbimin bana seçtiği memleket olan güzel İzmir’e Ekim 2023 de geldim ve burada ofisimizin Avrupa Sorumluluğunu üstlendim.

Avrupa’dan ve Avrupa’ya yatırım konusunda kendimi geliştirdim. Gayrimenkul ve yatırım danışmanınız olarak her an İzmir’in güzel sokaklarında karşılaşabiliriz.

Kulüp Üyeliği

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • İZMİR 15-19 TEMMUZ 2024 BLUE START EĞİTİMİ YÜZYÜZE(ANKARA-İSTANBUL OFİSLERİ HARİÇ)

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Gülşah Evren - 16/01/2025

    Şaziye hanıma Cansu hanıma emeklerinden ilgi alaka Güler yüzlerinde. dolayı çok teşekkür ediyorum Ev Kiralama sürecimizde bize tam destek verdiler bizi doğru kişi ile tanıştırdılar

  • Ceyda Yardımcı - 29/11/2024

    Ev aradığım süreçte Şaziye Hanım karşılaştığım en ilgili emlakçıydı kendisiyle tanıştığım için çok şanslıyım çok güler yüzlü ve tatlı bir hanımefendi kişiliğinde olduğu gibi mesleğinde de çok iyi ve çok başarılı bir emlakçı kendisiyle gireceğiniz en ufak gayrimenkul işinde gözünüzün arkada kalmayacağana çok eminim

  • Murat Akbaba - 28/11/2024

    Şaziye hanım, işini ciddiyetle yapan ama aynı zamanda bir o kadar sempatik ve güleryüzlü. Sürecin ilerlemesinde ve hızlıca sonuçlanmasında bana çok destek oldu. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ☺️🙏🌸

  • Mehmet Genç - 27/11/2024

    İstanbul'da ikamet ettiğimden zaman ayıramadım. Sağolsun sayesinde tüm süreçlerdeki eksiksiz desteğiyle, takibiyle kiralama sürecini tamamladık. MahallBomonti'deki komşularımın referansıyla tanıştığım, işine hakim, iletişimi kuvvetli, güvenilir bir danışman. Teşekkürler🙏

  • Emre ünlü - 26/11/2024

    Baştan sona profesyonelce yaklaşım

  • Candaş Güneç - 31/08/2024

    Profesyonelliğini duyduğum için, gayrimenkulümü kiralaması için kendisinden destek istedim. İlgisi, alakası doğrultusunda dairemi doğru fiyattan ve hızlı bir şekilde kiraya verdi. Tüm desteği için Şaziyr Hanım’a teşekkürler.

  • Tahir Erdemir - 15/08/2024

    İşinde çok ama çok başarılı bir kadın Coldwell banker türkiyenin en iyisi👏🏼👏🏼👏🏼

  • Seltan Nergiz - 15/08/2024

    Uzun zamandır Dikili/Bademli bölgesinden arsa araştırırken Şaziye Hanım’ın bu bölgedeki çıktığı ilanı görmemle kendisiyle tanışma imkanım oldu. İletişime geçtiğim ilk andan itibaren hızlıca ilgilenmesi, her iki tarafla da yakın temasta olup kolayca anlaşmanın sağlanması ve en önemlisi de resmi işlemlerdeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşıp hızlı aksiyon alması sayesinde hayal ettiğim arsayı alabildim. Kendisine tekrar çok teşekkür ederim ve umarım tekrar çalışma fırsatımız olur.

  • Umut İşcan - 14/08/2024

    Şimdiye kadar deneyimlediğim en profesyonel emlak danışmanlığı hizmeti. Satışın çok zor olduğu bir dönemde evimizin satışı gerçekleşti. Teşekkürler.

  • Cemresu çetin - 14/08/2024

    Kiralamak için daire ararken Şaziye hanımla tanışmış olduk kısa sürede daireyi gördüm ve taşınma oldu. Bu süreçte ne zaman ihtiyaç olsa iletişime geçtim ve her zaman çözüm oldu. İlgisi, güleryüzü, samimiyeti için çok teşekkür ederim :)

  • Huriye Tuğba BOZAY - 14/08/2024

    Sayın Şaziye Hanım; Öncelikle mahall Bomontide ki dairemin kiralanmasındaki yardımlarınız dan ötürü size sonsuz teşekkürler ederim. Hem iş odaklı profesyonelliği korumak hemde aileden biriymişcesine samimiyeti kurmak herkesin başarabileceği bir il değil ancak siz bunun ikisinide aynı anda yürütmeyi başarabiliyorsunuz bunun için de ayrıca tebrik etmek isterim. Sizi tanıdığıma gerçekten çok memnun oldum. Başarılarınızın devamını dilerim.

7.250.000 ₺
Satılık
12.000.000 ₺
Satılık
2.950.000 ₺
Satılık