ÖZDEN ÖZDEMİR

Gayrimenkul Danışmanı @CB İVA

Alıcı olun satıcı olun, gayrinemkulde benimle çalışın her zaman kazanın.

İstanbul Göktürk'te uzman gayrimenkul danışmanıyım, tutkulu bir girişimci, hayat boyu öğrenciyim.

Lisans eğitimimi İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde, lisansüstü eğitimimi İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yaptım. İleri seviyede İngilizce, orta seviyede Fransızca ve Romence bilmekteyim. Amacım gayrimenkul sektöründe mesleğimi profesyonelce en üst noktalarda yapıp müşterilerim adına büyük faydalar üretmektir.

İşimi büyük bir tutkuyla yapıyorum. Müşterilerime, danışanlarıma kazandırmak en büyük motivasyon kaynağım. Satmak istediğiniz mülkü profesyonelce yönettiğim bir süreçle pazarlayıp, hızlı sonuç alıp sevincini birlikte paylaştığımızda kendimi başarılı sayıyorum. Müşterilerime hayellerindeki mülkü bulup aldırdığımda, en iyi yatırımları yaptırmak en büyük motivasyonum.

Başarı odaklı bir gayrimenkul danışmanı olarak benden hizmet alan danışanlarımın “iyi ki sizi dinlemişim, zamanında satın almışım”, “Sizin gibi güvenilir biriyle çalışmaktan çok mutluyum”, “Sizin sayenizde dairemi değerinde sattım” dediklerinde amacıma ulaştığımı hissediyorum.

Alırken de satarken de birlikte yol yürüdüğümüz dostlarımız hep kazandı, daha niceleriyle bu yolları birlikte yürümek ve hiç bitmeyecek dostluklar kurmak dileğiyle.

UZMANLIK ALANLARIM

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Göktürk Merkez

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 16-20 Ekim 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
  • Milyonerden Milyonere 13-14 Aralık 2023 İstanbul-Avrupa Yakası