İPEK ERGÜL

Gayrimenkul Danışmanı @CB TRIO
Portföy İşlem Hızı
9,2

Merhaba, ben İpek Ergül

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Özel Kadıköy Kız Koleji mezunuyum. Çalışma hayatıma, eğitimim sırasında İstanbul Bebek Bölgesi'nde gayrimenkul sektörüne atılarak başladım. Bu süreçte aldığım birçok eğitim ve sertifikayla birikim kazandım.

Sonrasında ise lüks perakende sektöründe çalışarak 10 yıldır bu alanda yönetici olarak görev aldım ve satış odaklı hizmet sundum. Bu birikimleri kendi işimde değerlendirmeye karar vererek gayrimenkul sektörüne tekrar adım attım.

Kazandığım kıymetli eğitim ve deneyimimle birlikte, müşterilerimin gayrimenkul ihtiyaçlarına yardımcı olmak için buradayım. Gayrimenkul piyasasındaki son trendleri ve yerel pazarı yakından takip ediyor, müşterilerimi dinlemekten ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyorum.

Coldwell Banker Trio olarak amacımız, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve onların gayrimenkul hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktır. İşime ve markama verdiğim değer, bu misyonun bir parçası olarak size en iyi gayrimenkul deneyimini sunmayı amaçlıyoruz.

Başarımıza olan inancımızla, net ve sonuç odaklı bir şekilde çalışıyoruz. Coldwell Banker Trio markasının arkamızda olduğunu bilmek, sizlere en iyi hizmeti sunma konusundaki kararlılığımızı pekiştiriyor. İlerleyen dönemlerde birlikte çalışma şansına sahip olmayı dört gözle bekliyorum.

- Coldwell Banker Blue Start Eğitimi

- AMP (Achieve Maximum Productivity)

- MYK (Mesleki Yeterlilik Sertifikası)

- 120 Saatlik Gayrimenkul Uzmanlığı Eğitimi

UZMANLIK ALANLARIM

Lüks Konut & Ticari Gayrimenkul Uzmanlığı

UZMANLIK BÖLGELERİM

  • Bebek Etiler Fenerbahçe Caddebostan Acıbadem

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • 18-22 Eylül 2023 BLUE START EĞİTİMİ İSTANBUL İZMİR (Ankara Hariç)
  • Milyonerden Milyonere 13-14 Aralık 2023 İstanbul-Avrupa Yakası