Ben Melis Yelman. VKV Koç Özel Lisesi ve Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunuyum. İngiltere ve Almanya’da Erasmus tecrübelerim oldu, parçası olduğum korolarla İspanya ve Fransa gibi ülkelerde festivallere katıldım ve Türkiye’yi temsil ettim.

4.5 sene boyunca çok uluslu bir şirketinin yönetici programında dijital iş geliştirmeden sorumlu olarak çalıştım, bana bugünkü iş disiplinimi edindiren değerli tecrübeler edindim.

Buraya kadar aklınızda bir fikir edindiren kurum ve etiketlerden bahsettim size, ama hayatta etiketlerden daha değerli şeyler var. Ben tutkumu takip etmeyi seçtim ve kurumsal kariyerimi bırakarak müzik kariyerime ağırlık verdim.

Projemde aktif olarak sahne alıyorum, kendi şarkılarımı yayınlıyorum ve insalara dokunuyorum. Kendi dünyamı dinleyicilerimle paylaşarak genişletiyorum. Bir şarkıyı sahnede söylerken kendimi hayal edemiyorsam o şarkıyı repertuarıma almıyorum, kendim yazmış olsam bile. Bir kişiyle yıllarca çalıştığımı ve başarılara beraber imza attığımızı ön göremiyorsam onu ekibime almıyorum, çünkü bir kişiye ve işe olan inanç metreler ötesinden bellidir.

Aynı şekilde bir evi yeni sahipleriyle buluştururken orda yaşanacak güzel anlarla beraber hayal ediyorum, evin potansiyel sahipleri ile bu yuvayı eşliyorum. Çünkü bu çok uzun soluklu bir süreç. Ne ev alırken ne de kariyer inşa ederken zaman kaybetmemeli insan. Bunun için tutkuyla çalışan, size kendi dünyasında yer açan bir profesyoneli kendinize yol arkadaşı edinin.

Benim anahtar kelimem “tutku”.

Yaptığım her işte güzel anların altında benim imzam olması hedefimdir, umarım beraber çalışır ve bunu gerçekleştiririz.

UZMANLIK ALANLARIM

KATILDIĞIM ETKİNLİKLER

  • BLUE START EĞİTİMİ 20 - 24 ŞUBAT İSTANBUL İZMİR ANKARA