MAİDAN DA 750 M2 YAPILI YARIM KAT OFİS + 750 M2 TERAS
 Portfolio No: 204548
CB BAŞKENT

MAİDAN DA 750 M2 YAPILI YARIM KAT OFİS + 750 M2 TERAS

Ankara / Çankaya / Mustafa Kemal

DESCRIPTION

MAIDAN’DA 750 M2 KAPALI ALAN VE 750 M2 TERAS ALANINA SAHİP, A’DAN Z’YE EKSİKSİZ YAPILI YARIM KAT.

MAIDAN, Türkiye’nin başkenti Ankara’da yer alan modern ve yenilikçi bir yaşam alanıdır. Proje, 22.435 m²’lik geniş bir arazi üzerinde geliştirilmiş olup, içinde 6.000 m²’lik büyük bir meydan, ofisler, home ofisler ve mağazalar içeren dört bloktan oluşmaktadır. Toplamda 598 bağımsız birime sahip olan MAIDAN, her türlü iş ve sosyal ihtiyaca uygun olarak dizayn edilmiştir.

Ankara’nın merkezinde,Eskişehir yolu ile Bilkent kavşağının köşesinde konumlanan şehrin en büyük meydanı olan bu alanda iş ve sosyal hayat bir arada sunulmaktadır. MAIDAN, geniş meydanında bulunan yeşil alanları, süs havuzu, Ankara’nın en önemli markalarına ev sahipliği yapan kafeleri, restoranları ve mağazalarıyla dinamik bir sosyal yaşam sunar.

MAIDAN, bu avantajlarının yanı sıra kamu kurumlarına olan yakınlığı ile de avantajlı bir konumda bulunmaktadır. Özel mimari tasarımı, ileri teknoloji altyapısı, çevreye duyarlılığı ve kolay ulaşım imkanları ile Ankara'nın en önemli A+ projelerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Söz konusu Proje, "Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde "Türkiye'nin En İyi Ofis Projesi" olarak 5 yıldız ile ödüllendirilmiştir.

Satışa konu taşınmazlarımız C Blok 2.katta yer almakta olup, katın yarısına tekabül eden 7 adet bağımsız bölümün bir araya gelmesinden oluşan toplam 750 m2 net kullanım alanlı ofis alanıdır. Buna ilaveten ofis alanlarının önünde sadece satışa konu ofislerimizin kullanımında olan yaklaşık 750 m2lik teras alanı bulunmaktadır. Teras alanları projede sadece 3 blokta 2.katlarda yer alan ofislere özel bir kullanım alanıdır. Söz konusu ofislerimize ait 26 araçlık kapalı otopark hakkımız bulunmaktadır.

Satışa konu ofislerimizin içerisinde sağlık sektörüne yönelik hizmet veren bir kurum kiracımız olup kira sözleşmesinin 6. yılı içerisindedir.

Söz konusu taşınmazların satılmasında Coldwell Banker Başkent adına Evren Barutçu münhasıran yetkilidir.

Read More
Location Turkey , Ankara , Çankaya , Mustafa Kemal
Deed Status Condominium
Portfolio Category Office
Price 99,900,000 ₺
Square Meter (Gross) 750
Number Of Rooms 7+1
Heating Centralized System
Hit Count
38

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

INTERIOR PROPERTY

  • Celling Height:  

Ali Evren Barutçu

Other Portfolios Of The Advisor