'TAŞ MAHAL' KARTEPE'DE SATILIK ÖZEL TASARIM DOĞAL TAŞ VİLLALAR
 Portfolio No: 190917
CB AKADEMİ

'TAŞ MAHAL' KARTEPE'DE SATILIK ÖZEL TASARIM DOĞAL TAŞ VİLLALAR

Kocaeli / Kartepe / Suadiye

DESCRIPTION

​KOCAELİ DE DAHA ÖNCE EŞİ BENZERİ BULUNMAYAN 'TAŞ MAHAL' KARTEPE PROJEMİZDE HERŞEY TAM DA HAYALLERİNİZDE Kİ GİBİ...

Konforlu Ve Güvenli Bir Yaşam Ortamı İçin Özel Olarak Tasarlanan Projemizde; Tüm Detaylar En İnce Ayrıntısına Kadar Siz Değerli Müşterilerimiz İçin Titizlikle Planlandı.

Şehir Karmaşasından Uzak Ve Şehir Merkezine Bir O Kadar Yakın Lokasyonda Bulunan Muhteşem Doğasıyla Ve Temiz Havasıyla Ön Plana Çıkan 'TAŞ MAHAL' KARTEPE Projemiz Toplamda 13.305 m² Alan Üzerine İnşa Edilmiş, Toplamda 24 Adet 4+1 Dubleks Yapıda; Müstakil Havuzlu Ve Geniş Müstakil Bahçe Kullanım Alanına Sahip Özel Tasarım Doğal Taş Villadan Oluşmaktadır.

Projemiz Konum Olarak İzmit Şehir Merkezine 14 Km, İstanbul-Ankara Otoyol Bağlantısına 3 Km, Kartepe Belediyesi, Kartepe Kaymakamlığı Ve Kartepe Kent Meydanına 6 Km, Kartepe Kayak Merkezine 18 Km, Sapanca Gölüne 17 Km, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanına 12 Km, Kartepe Semt Polikliniğine 8 Km, Alışveriş Merkezlerine 8 Km, Kartepe Semt Pazarlarına 5 Km, Zincir Marketlere 2 Km, Eğitim Kurumlarına 3 Km Ve Tüm Bunlarla Birlikte Yaşam İhtiyaçlarınızı Karşılayabileceğiniz Bütün İmkanlara Kısa Mesafede Yer Almaktadır.

Tüm Bunların Yanı Sıra Projemiz Üst Sınıf Malzemeler Kullanılarak Profesyonel Ekibimizle Birlikte Titizlikle İnşa Edilmektedir.

Siz Değerli Müşterilerimize Kaliteli Bir Yaşam Fırsatı Sunmakla Birlikte Tamamen Özel Olarak Tasarlanmış Doğal Taş Villalardan Oluşan Projemizde; Tüm Villalarda 50 Cm Duvar Kalınlığı, Yerden Isıtma Sistemi, Şömine (Opsiyonel), Giyinme Odası, Çamaşır Odası, Ebeveyn Banyosu Ve Tüm Bunların Yanı Sıra 7/24 Güvenlik Hizmeti, Kamera Sistemi, Her Villaya Özel Müstakil Yüzme Havuzu, Farklı Ölçülerde Geniş Bahçe Kullanım Alanları Ve Her Villaya Özel 1 Adet Açık, 1 Adet Kapalı Otopark Alanı Ve Araç Şarj Ünitesi Yer Almaktadır.

İnşaat Çalışmaları Hızla Devam Eden Projemiz 2025 Aralık Ayında Eksiksiz Olarak Teslim Edilecektir.

Projemizde Peşin Alımlarda Geçerli %5 İNDİRİM, Taksitli Alımlarda İse VADE FARKSIZ 12-18 Ay Aralığında Taksit İmkanı Bulunmaktadır.

Read More
Location Turkey , Kocaeli , Kartepe , Suadiye
Deed Status Condominium
Portfolio Category Villa
Price 16,000,000 ₺
Square Meter (Gross) 342
Square Meter (Net) 274
Number Of Rooms 4+1
Age Of Building 0
Number Of Floors 2
Heating Underfloor Heating
Number Of Bathroom 3
Balcony Available
Furnished No
User Status Empty
Site Yes
Eligible for Bank Loan Yes
Available For Exchange Yes
Hit Count
93

* You can give offer, request to see it, contact the consultant.

Give Offer Vision Request Call Me

INTERIOR PROPERTY

  • Parent Bathroom
  • Kitchen:  
  • Doors:  
  • Windows:  
  • Celling Height:  
  • Number Of Balconies:  

EXTERNAL PROPERTY

  • Outdoor Parking
  • Parking Garage
  • Exterior:  

Fathi Hosari

Other Portfolios Of The Advisor