SALIH BURAK ÖZTÜRK

Real Estate Consultant @CB ANKA

Merhaba;

1994 Çanakkale doğumluyum. 2018 Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler, 2020 Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Lojistik, 2021 Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı ve 2022 Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans Mezunuyum. Evli ve bir çocuk babasıyım

Şu anda Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Açık öğretim öğrencisiyim. Ayrıca 18 Mart Üniversitesinde Kamu Yönetimi Alanında Tez aşamasında Master yapmaktayım.

2012 Yılından beri Ticari Taksi işletmeciliği ve Oto alım satımı yapmaktayım. 2024 yılı itibari ile aldığım radikal kararlar doğrultusunda, 2020 yılında başlamış olduğum Gayrimenkul Danışmanlığı hayalimi Coldwell Banker Çatısı altında gerçekleştirdim.

2020 Yılında Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 120 saatlik Emlak Danışmanlığı programını tamamlayarak başladığım bu serüvene 2022 Yılında Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5) ile tamamlayarak devam ettim.

Çalışma kariyerim boyunca hiçbir zaman maaşlı bir işim olmadı. Emeğimi sürekli gezerek ve yeni insanlarla tanışarak karşılığını aldım. Çok gezen mi bilir çok okuyan mı tartışmasına son vererek hem gezdim hem okudum. Tüm tecrübelerim ve bilgi birikimim ile severek yaptığım her işte başarılı oldum.

Şimdi ise Gayrimenkul danışmanı olarak, Gayrimenkul satın almayı zor değil eğlenceli bir iş haline getiriyorum. Kimi için sığınabileceği bir ev, kimi için ise hayallerini sığdırabileceği bir cennet. İhtiyaçlarınızı, Kurumsal gayrimenkul çözümleri ile buluşturuyorum.

Aldığım Eğitimler ile ticaret geçmişimi birleştirerek, gayrimenkul sektöründe ihtiyaç duyulan; siz değerli müşterilerime ve çözüm ortaklarıma dürüst, güvenilir ve etik kurallara uyarak en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyacağım.

Sevgi ve Saygılarımla.

AREAS OF EXPERTISE

EVENTS I ATTENDED

  • 29 NİSAN - 03 MAYIS 2024 BLUE START ONLINE EĞİTİM ŞEHİR DIŞI OFİSLER (İZMİR-İSTANBUL-ANKARA HARİÇ)