TUĞRUL DEMIRAY

Real Estate Consultant @CB ART
Portfolio Transaction Speed
9.0

#HAYALLERİNİZGERCEKOLSUN

TUĞRUL

DEMİRAY

Gayrimenkul Danışmanı

Müsait

Hakkımda

Rehbere

Ekle

Uzmanlık

Uzmanlık Konusu : Gayrimenkul

Uzmanlık Bölgesi : ŞEHİT OSMAN AVCI, YEŞİLOVA, GÖKSU, DEVLET, ŞEKER, ÇANKAYA, ETİMESGUT, YENİMAHALLE, ÇANKAYA, YENİMAHALLE, ETİMESGUT

Mesleki Yeterlilik No : YB0044/17UY0333-5/00/5216

Hakkımda

1972 yılında Ankara'da dogdum. Evli ve bir cocuk babasıyım. İlk orta ve lise hayatımı Ankara'da tamamladım. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunuyum.

1990 yılından 2017 yılına kadar Koç Holding Arçelik AŞ Yetkili Servisi olarak hizmet verdim. 10 yıl Yenimahalle !7 yıl Eryaman yetkili servisi olarak 50 kişi ve üzeri personelle senelik 20000 den fazla müşteriye hizmet verdim.

2017 -2020 yılları arasında çeşitli sektörlerde girişimcilik deneyimlerim oldu.

2020 yılında Coldwell Banker Via ailesine katılarak gayrimenkul ve yatırım danışmanı olarak çalışmaya başladım.

2021 yılında Ticari Gayrimenkul Danışmanı oldum. CBC ( Commercial Business Club ) üyesiyim.

2021 ve 2022 yılında Coldwell Banker Türkiye Diamond Club ödülünü kazandım

2023 yılında Coldwell Banker Via da kendi takımım olan Anka Team i kurdum.

#HAYALLERINIZGERCEKOLSUN

Club Membership

AREAS OF EXPERTISE

Ticari gayrimenkul | Kurumsal kiracılı gayrimenkul. |. Konut | işletme Devirleri

EVENTS I ATTENDED

  • BLUE START Temel Gayrimenkul Danışmanlığı Online Eğitim 29 Haziran - 4 Temmuz 2020
  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • Başkent Üniversitesi 100 Saatlik Uzmanlık Eğitimi
  • M2M Ankara 22-23 Eylül 2021
  • Ticari Gayrimenkul Eğitimi Ankara 17-21 Ocak 2022

CUSTOMER COMMENTS

  • Özge Karadeniz - 2.9.2024

    Öncellikle gayrimenkul danismanımız Tuğrul Demiray ' a ilgisi, nezaketi, samimiyetiyle ufacık bir tasarrufumuzu çok iyi bir fırsat yakalamızı sağladığı ve yardımcı olduğu için çok teşekkür eder, herzaman başarılar dilerim. Gönül rahatlığıyla Tugrul Beyden profesyonel yardım alacağınızı kesinlikle öneririm.

  • Oğuzhan Efe - 8.26.2023

    Tuğrul Beyin tecrübesi ve nezaketi sayesinde hızlı, sorunsuz ve güven veren bir süreç yaşadık. Kendisiyle çalışmak gayet keyifliydi. Başarılar diliyorum.

  • Keziban kilicarslan - 8.25.2023

    Ev alirken Tuğrul beyin danışmanlığı sayesinde sorunsuz bir süreç yaşadık. İsine hakimiyeti ve nezaketiyle keşke daha önceden tanısaydık diye düşündük. Kendisine verdiği güven ve destek için sonsuz teşekkür ederiz.

  • Rukiye Altay - 6.16.2023

    Tuğrul bey işinin ehli annemi için ev alırken kendisi emlak danışmanımızdı çok profesyonel ve kurumsal iki tarafında haklarını kesinlikle koruyor hiç bi şekilde en ufak bi mağduriyet yaşamadık tam tersi Allah razı olsun çok çok yardımcı oldu kendisine çok çok teşekkür ederiz iyiki karşılaştık ömür boyu dualarımızdasınız

  • EROL KURTİPEK - 6.16.2023

    ANNEMİZE ALACAĞIMIZ EV KONUSUNDA BİZDEN YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN HER KONUYA HAKİMİYETİ VE NAZİK TUTUMU VESİLESİYLE İŞLEMLERİ KOLAYLAŞTIRAN TUĞRUL BEY'E TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ. KENDİSİNİ TANIDIĞIMİZA ÇOK MEMNUN OLDUK, İŞ HAYATINDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

  • fatih ünlütürk - 6.16.2023

    gayet hızlı ve başarılı ikili ilişkilerde birleştirici yönüyle güven ve tamamlayıcılığını bize her adımda hissettirdi Tuğrul Bey teşekkür ediyoruz.

  • Nilay Akça - 5.2.2023

    Çok teşekkür ederim

  • Ömer yeniçeri - 2.28.2023

    Aldığımız hizmetten çok mutlu olduk inşallah markamızi bu sayede daha kurumsallastirma konusunda ilk adimimiz mutluyuz.İyiki varsiniz

  • Necati Solak - 2.23.2023

    Tuğrul Bey ilk karşılaşmamızdan beri bize karşı hep nazik ve güleryüzlüydü. Konuşmasıyla karşı tarafa hep pozitif enerjisini hissettiriyor. projelerlerle bizi bilgilendirmesi ve önerileri ile en sonunda bir projeye girdik. Süreç hakkında bizi sürekli bilgilendirdi. Tuğrul Bey'e tekrar çok teşekkür ediyorum.

  • Ceylan Metinoğlu - 2.18.2023

    Öncelikle belirtmek isterim ki şu ekonomik dönemde yatırım yapmak hele ki akıllıca bir yatırım yapmak çok önemli bir iş ve kesinlikle gayrimenkul sektöründe uzman bir kişinin danışmanlığı şart. İşte tam da bu aşamada elimizdeki bir miktar birikimimizi en doğru şekilde değerlendirmek istediğimizi sevgili Tuğrul Demiray beyefendiye ilettik. Kendisi bize bu yolda çok profesyonelce danışmanlık yaptı ve yaptığımız yatırımdan dolayı içimiz çok rahat. Tuğrul bey gerçekten işinde çok başarılı ve önceliği kesinlikle karşısındaki müşterisinin memnuniyeti. Kendisiyle çalışmaktan çok çok mutluyuz. Umarım yine gelecekteki yatırım olanaklarımızda Tuğrul beyin danışmanlığında yol alacağız. Kendisine özverisi için tekrar çok teşekkür ediyor ve iyi ki yollarımız kesişmiş diyoruz.

  • Alparslan Çevik - 2.14.2023

    Markamız Simple Chocolate’nin kiralama ve satın alma işleriyle ilgili Tuğrul Bey ile birkaç kez çalışma fırsatımız oldu. Özverili çalışma disiplini, pratik çözümleri ve kuvvetli iletişim ağıyla firmamıza değerli hizmetleri oldu. Kendisine teşekkür ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.

  • Merve kaltalı - 11.4.2022

    Evimizi değiştirmeyi düşündük içimize yatan ev buluyoruz mevcut evimizi satamıyoruz mevcut evine müşteri buluyoruz istediğimiz evi bulamıyoruz bu işlemin aynı anda olamayacağını ancak mevcut evi satıp yeni evi almak için riske girilmesini söylediler tabi Tuğrul beyle tanışana dek. Sağolsun önce istediğimiz evi buldu bekletip süre aldı sonrasında bizim evimize müşteri buldu ve sözleşmelerini aynı anda yaptı ve işlemi tamamladık her şey için çok teşekkürler elinize emeklerimize sağlık

  • Ahmet Göner - 10.11.2021

    Gayrimenkul Danışmanı Tuğrul Demiray Bey müşteri analizini çok doğru yaparak, yatırım yapmak isteyenleri kişiyi zarara uğramadan en doğru yatırıma yönlendirerek müşterisinin kazanç sağlanmasına ve yılların emeğine zarar verdirtmeden doğru yatırımlara yönlendirerek gayrimenkul yatırımlarında bilinçli danışmanlık yaparak, doğru yatırıma yönlendirdiği için kendisine çok teşekkür ederim. Çevremize ve dostlarımıza gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim, yeniden beraber çalışma dileğimle kendisine başarılar diliyorum.