MEHMET EMIN ÜÇDILLI

Real Estate Consultant @CB SKY
Portfolio Transaction Speed
9.0

EMİN olun ...............

23 Nisan 1976 'da Memur bir ailenin çocuğu olarak Adana 'da doğdum.

İlk ve orta öğrenimime Aydın Germencik'te tamamladım. Lise eğitimime Mersin Dumlupınar Lisesi'nde başladım Germencik Lisesinde 1995 yılında bitirdim.

Aynı yıl Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İşletme Bölümünde yüksek öğrenimime başladım ve 2001 yılında fakülteden mezun oldum. Yönetim Organizasyon 'da yüksek lisansa başladım. Askerlik dönemim geldiği için tamamlamadım.

2003 yılında başladığım askerlik görevimi memleketim Adana'da Yüreğir Askerlik Şubesi Başkanı olarak 2004 'te tamamladım.Bu süre içersinde Çukurova Üniversitesi 'de Bankacılık Finans'ta tezsiz Yüksek Lisansımı aldım.

2004 yılının ortasından itibaren İzmir'de Ege Kültür Sanat'ta Genel Koordinatör ,Teknotel Bilgisayar 'da yönetici ve girişimci olarak hayatımı sürdürdüm.

2018 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk bölümünde tekrar öğrenimime başladım.

Eğitim sürem içersin de İzmir Balçova 'da işletmecilik ve Ege Bölgesindeki büyük tarım arazilerinin satışında aracılık yaptım.

2023 yılında yerleştiğim Antalya'da Coldwell Banker Gayri Menkul Danışmanı olarak profesyonel hayatımı devam ettiriyorum. 2023 yılı toplam ciroda dereceye girdim.

Orta öğrenimimde başladığım spor hayatım da Kütahya Porselen Spor, Kütahyaspor, Islahiye Spor, Cizre Spor Klüplerinde futfolcu olarak bulundum.Futbol hayatımı Aydın Bölge Hakemi olarak sonlandırdım.

Yukarıdanda anlaşılacağı gibi hem alaylı , hem okulluyum. Bana kazandırdığı ,kısa sürede çözüm odaklı çalışarak hedefe ulaşmak oldu.

Beraber çalışma dileğimle.....